Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Сликиве кај @dame ...
Цитат: Diesel на 20 Јуни 2022, 22:19:03 pmСликиве кај @dame ...Даа керамика и детаилинг. Даме ја немаше сликано од внатре затоа немам ке напраам утре. За у мазда да ја дадеш старо за ново ти вика Имам некои плацеви со кои соработувам абе хаос.. @MarceCvarce па види јас сум си по маздите да провозам и таква , си ја видел каква е новата Cx5? комшија под мене у зграда ја има перверзии
Цитат: antibiotic1 на 21 Јуни 2022, 00:37:15 amЦитат: Diesel на 20 Јуни 2022, 22:19:03 pmСликиве кај @dame ...Даа керамика и детаилинг. Даме ја немаше сликано од внатре затоа немам ке напраам утре. За у мазда да ја дадеш старо за ново ти вика Имам некои плацеви со кои соработувам абе хаос.. @MarceCvarce па види јас сум си по маздите да провозам и таква , си ја видел каква е новата Cx5? комшија под мене у зграда ја има перверзииSekako, super izgleda CX5, megjutoa iniva tinso go vozish e super duri i bi trebalo podobri vozni karakteristiki da ima od CX5.Ama ako ti go pravi merakot nema so, toa e toa