Создравје да се вози се имам возено во не чипнат океј тегнеше на почеток вака чепнат сигурно драстично се осеќа разлика
Благодарам. Не тегнеше нешто посебно јако, не беше и премногу слаб, зборуваме за 1.2 мотор и реално како би требало да се осети. Јас не возам брзо ќе ми користеше и така без проблем но резерва сила никогаш не е на одмет. Според Зоки овој мотор кај мене бил детјуниран 1.2тси 105 па затоа е таа разлика. доколку би чипувал 105ка пак ќе бидат 130кс. Не се распрашував многу затоа што секако бев решен да го направам тоа.
Фарбан - нефарбан, мене ми е тебе да ми е убаво. ))
Честито, златен!
Чипосувањево ме збуни, зарем толку многу коњи + се добиваат од 85?
Браос, богами.
Кај тебе кој мотор е? Некогаш ако се собира форумов ќе дојдам со него и ќе споредиме со јетито (иако не се споредува ради разлика во гуми и габарити)
Со здравје да се вози, ама Голф што не е тди некако не ми е голф, дали ептен долго се задржав на балканов па заостанав со менталитетот 😂
Таман си си ти, и јас би сакал да е ГТД ама здрав дизел (во состојба и километри како оваа) кај нас речиси и да нема, а и да има цената ќе биде на ниво на БМВ 4
.
Споредено со 1.6 дизел мислам дека сум во предност што имам речиси исти перформанси (иако сметам дека е и по брз) троши горе долу исто ( во град можеби и по малку) но немам замаец, дизни, егр, дпф и други главоболки.