Автор Тема: Кралот на класата Голф 7  (Прочитано 11318 пати)

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
Одг: Кралот на класата Голф 7
« Одговори #15 на: 22 Март 2022, 20:59:31 pm »
Честито, стави му 17ки и уопште не го мисли. Јас на Голф 6 возам 18" на лентите бандажи со 225-40/18 гуми а дополнително е спуштен со H&R спирали и не е премногу крут. Дојди ќе свртиме круг и ќе се увериш.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6795
  • French diamond
« Одговори #16 на: 22 Март 2022, 21:03:47 pm »
Леле насловот еј, кај Голф (по дефинција грд), па и бел, па и на раткапни, па и без опрема, па и 1.2  ;D ;D

Стварно е крал, само на што незнам  :) Создравје да си го возиш, што и да му ставиш , пак ќе биди Гољф јебига  ;D No hard feelings.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29603
    • CARclub.mk
« Одговори #17 на: 22 Март 2022, 21:21:59 pm »
Слава му Голфовска  :) Со здравје да се вози, без никакви проблеми и само на убави места да ве носи.
Голф во изведба која што е означена со непарен број секогаш е добар и правилен избор.

И 6-ка! :D

Леле насловот еј, кај Голф (по дефинција грд), па и бел, па и на раткапни, па и без опрема, па и 1.2  ;D ;D

Стварно е крал, само на што незнам  :) Создравје да си го возиш, што и да му ставиш , пак ќе биди Гољф јебига  ;D No hard feelings.

Затоа се вика Голф-класа, а не Меган-класа. ;D

--

Честито Голфче @MAPJAH! Со мерак да си го возиш, а и нема како поинаку - Голф е!

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7054
  • хаУс мајстор
« Одговори #18 на: 22 Март 2022, 21:28:36 pm »
Со здравје да се вози!

Присутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8595
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #19 на: 22 Март 2022, 21:39:33 pm »
Фарбан - нефарбан, мене ми е тебе да ми е убаво. :)))

Честито, златен!

Чипосувањево ме збуни, зарем толку многу коњи + се добиваат од 85?
Браос, богами.
Многу зборува - ништо не кажува.
Ветер од северен правец.
Раскажува детално за комплетно неважни работи.
На кратко, а богами и на Македонски: Никој.

• Легенда
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #20 на: 22 Март 2022, 21:41:11 pm »

Стари, да не те има акнато Кец тебе као мал шо волку какаш за Голф наоколу? :)
На волку коментари, пак ќе немаш време да ја сликаш твојта лепота од напред, намали малку со коњите :)
Ветер од северен правец.

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 1811
« Одговори #21 на: 22 Март 2022, 22:18:39 pm »
Создравје да се вози се имам возено во не чипнат океј тегнеше на почеток вака чепнат сигурно драстично се осеќа разлика

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6795
  • French diamond
« Одговори #22 на: 23 Март 2022, 00:07:05 am »

На волку коментари, пак ќе немаш време да ја сликаш твојта лепота од напред, намали малку со коњите :)
Не бе братче, едноставно насловот на темата не соодветствува со реалноста  :) Мојата напред е грда, ама Голф е од секоја страна грд и досаден.

• Легенда
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #23 на: 23 Март 2022, 00:11:18 am »

Не бе братче, едноставно насловот на темата не соодветствува со реалноста  :) Мојата напред е грда, ама Голф е од секоја страна грд и досаден.

Ветер од северен правец.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4199
« Одговори #24 на: 23 Март 2022, 00:12:30 am »
Со арно да се вози кралот во класата, и да му расте цената уште повеќе :)

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3806
« Одговори #25 на: 23 Март 2022, 00:53:58 am »

Не рековме дека е лепотан или убавец, рековме Крал. Кралот не е убав :D
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6678
  • Бенве сие бенве
« Одговори #26 на: 23 Март 2022, 06:08:06 am »

Другар после многу кратко време у Германија си попримил од германците и си го оставил хуморот на табановце. Заебанција е насловот, не може да е крал основен модел паднат на гребка :)

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #27 на: 23 Март 2022, 06:20:31 am »
Создравје да се вози се имам возено во не чипнат океј тегнеше на почеток вака чепнат сигурно драстично се осеќа разлика

Благодарам. Не тегнеше нешто посебно јако, не беше и премногу слаб, зборуваме за 1.2 мотор и реално како би требало да се осети. Јас не возам брзо ќе ми користеше и така без проблем но резерва сила никогаш не е на одмет. Според Зоки овој мотор кај мене бил детјуниран 1.2тси 105 па затоа е таа разлика. доколку би чипувал 105ка пак ќе бидат 130кс. Не се распрашував многу затоа што секако бев решен да го направам тоа.

Фарбан - нефарбан, мене ми е тебе да ми е убаво. :)))

Честито, златен!

Чипосувањево ме збуни, зарем толку многу коњи + се добиваат од 85?
Браос, богами.

Кај тебе кој мотор е? Некогаш ако се собира форумов ќе дојдам со него и ќе споредиме со јетито (иако не се споредува ради разлика во гуми и габарити)

Со здравје да се вози, ама Голф што не е тди некако не ми е голф,  дали ептен долго се задржав на балканов па заостанав со менталитетот 😂

Таман си си ти, и јас би сакал да е ГТД ама здрав дизел (во состојба и километри како оваа) кај нас речиси и да нема, а и да има цената ќе биде на ниво на БМВ 4  ;D .
Споредено со 1.6 дизел мислам дека сум во предност што имам речиси исти перформанси (иако сметам дека е и по брз) троши горе долу исто ( во град можеби и по малку) но немам замаец, дизни, егр, дпф и други главоболки.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #28 на: 23 Март 2022, 06:23:14 am »
Честито, стави му 17ки и уопште не го мисли. Јас на Голф 6 возам 18" на лентите бандажи со 225-40/18 гуми а дополнително е спуштен со H&R спирали и не е премногу крут. Дојди ќе свртиме круг и ќе се увериш.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Благодарам. Што мотор има голфо кај тебе?

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
« Одговори #29 на: 23 Март 2022, 08:00:00 am »
Од тие нај,нај брзите 1.2 тси со 105кс и ланче. :)