Автор Тема: VW GOLF MK1 (ЖУТКО)  (Прочитано 248926 пати)

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
  • Пораки: 5087
Одг: VW MK1 RABBIT
« Одговори #225 на: 19 Август 2011, 13:55:06 pm »
moze i vaka nesto da se napravi,do dusa  venecot ke bide sigurno poliran a vnatresniot del ke vidime moze vaka moze druga boja moze i on poliran sto misllite vie

normalno ne izgleda bas ubavo i bas realno posto e praveno vo rok od 5 minuti a i drugo e koa gledas u zivo drugo e vaka na slika :) mnogu i kolata koa ja vidoa na slika rekoa ne cini ama vo zivo se predomislija  8)
« Последно менување: 19 Август 2011, 13:56:38 pm DARK MK1 GTI »

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17824
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #226 на: 19 Август 2011, 13:57:24 pm »
Дефинитивно полиран. Одлично стоеја ATS-ките, класичен изглед му даваа, баш како што е и цела кола. Вака фарбани даваат само изглед на „ме мрзи да се замарам па завршив работа на брзина“.

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
« Одговори #227 на: 19 Август 2011, 14:07:02 pm »
i ja mislam polirani celi ,no ke vidime :) :) atskite odlicno stoe na slika u zivo bese smesen ,a ats-kite ke bea odlicen ako bese bar edno 6 cm rasiren u krila ,da togas ke bese ekstra no ne e siren ,drugarot sto gi zema mnogu dobro gi fklopi no negoviot e bagi siren mojot e fabricki u krila

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #228 на: 19 Август 2011, 14:40:18 pm »
Па што не го прошири и ти ???;D
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
« Одговори #229 на: 19 Август 2011, 14:46:09 pm »
pa grdo izgledaat sireni krila

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11839
  • Архитект
« Одговори #230 на: 20 Август 2011, 12:06:44 pm »
DARK Еве ти едно голфче на еден другар. Си ставил бандажи па реков да го сликам да видиш како го личат. Иначе се 195/50/15 мислам.
Според мене, еден од подобрите бандажи за голф 1.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #231 на: 20 Август 2011, 12:42:56 pm »
Слушај Даре, сеа веке коа си ги земал овие беливе бандажи земи запни се среди ги па возиги... бело ич не личи на голфчево... е сеа имаш 3 варијатни, прво црни да ги префарбаш и да ги возиш така, да ги офарбаш метал боја, или да земеш да ги пониклуваш исполираш цели, или па да смислиш нешто... као на голг 5/6 да ги направиш бандажите поникловани полираљни, со врантрените полукругови црвени...

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
« Одговори #232 на: 20 Август 2011, 13:10:24 pm »
DARK Еве ти едно голфче на еден другар. Си ставил бандажи па реков да го сликам да видиш како го личат. Иначе се 195/50/15 мислам.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Осмица земи таму вади му ги капачките да не се расправаме :D :D :D

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
« Одговори #233 на: 20 Август 2011, 13:12:49 pm »
da bbs-ki staviv odlicno mu stojat,no mene poveke mi se svigjaa ovie sto se momentalno,no normalno ne vo bela boja,utre idam na odmor zadoa i ne gi fativ ,da gi rabotam,da se vratam pa ke vidite sto kako ke bide pa ke kazete dali e dobro ili ne :)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #234 на: 20 Август 2011, 13:20:54 pm »
da bbs-ki staviv odlicno mu stojat,no mene poveke mi se svigjaa ovie sto se momentalno,no normalno ne vo bela boja,utre idam na odmor zadoa i ne gi fativ ,da gi rabotam,da se vratam pa ke vidite sto kako ke bide pa ke kazete dali e dobro ili ne :)

Мислам дека овие што ти се на сликата на потписот најубаво му стојат....!
Не знам што се и како се ама личат на него...!

Нели се исто како овие?

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Архитект
« Одговори #235 на: 20 Август 2011, 13:23:01 pm »

Осмица земи таму вади му ги капачките да не се расправаме :D :D :D

Абе одма прашав јас дали се наоѓат капачки за тебе. Ама ништо....

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Архитект
« Одговори #236 на: 20 Август 2011, 13:23:57 pm »

Нели се исто како овие?

Абе Спортекс, доста јас ставив слика од гоЉф не мора и ти одма сега. Или она го прајме, од еднаш педер не се станва а?
хахахахаха

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
« Одговори #237 на: 20 Август 2011, 13:25:05 pm »
Istise ama za ovie treba sireni krila a kako sto gledam i beliov golf ima sireni krila,bez sireni krila mnogu loso izgledat,fakt e deka za golf 1 ats cup e izmislen bandas no fakt e deka treba da bide i vo krila siren,za zal koga kolata se sreduvase nikoj ne me posovetuva da siram krila !taka da ke se tera kako sto e ,a zdravje boze nekat ako mi tekne i ako mi ostare bojava ke znam sto i kako treba da napravam ,od greskite se uci  ::)  ::)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #238 на: 20 Август 2011, 13:30:25 pm »

Нели се исто како овие?

Абе Спортекс, доста јас ставив слика од гоЉф не мора и ти одма сега. Или она го прајме, од еднаш педер не се станва а?
хахахахаха

Абе нели рековме лице праиме па ти ! ;D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #239 на: 20 Август 2011, 15:27:31 pm »
Слушај Даре, сеа веке коа си ги земал овие беливе бандажи земи запни се среди ги па возиги... бело ич не личи на голфчево... е сеа имаш 3 варијатни, прво црни да ги префарбаш и да ги возиш така, да ги офарбаш метал боја, или да земеш да ги пониклуваш исполираш цели, или па да смислиш нешто... као на голг 5/6 да ги направиш бандажите поникловани полираљни, со врантрените полукругови црвени...

Прати ме мене, што ти зборам коа ке дојдеш од одмор контактирај ме на лице место ке ти ја пренесам идеата... ок ?