Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Друже, ти го сонував Голфот со полирани бандажи Нема да згрешиш, полирај!
Препотен се разбудив, најлош сон годинава...
Цитат: RikiRulz на 20 Август 2011, 12:42:56 pmСлушај Даре, сеа веке коа си ги земал овие беливе бандажи земи запни се среди ги па возиги... бело ич не личи на голфчево... е сеа имаш 3 варијатни, прво црни да ги префарбаш и да ги возиш така, да ги офарбаш метал боја, или да земеш да ги пониклуваш исполираш цели, или па да смислиш нешто... као на голг 5/6 да ги направиш бандажите поникловани полираљни, со врантрените полукругови црвени...Прати ме мене, што ти зборам коа ке дојдеш од одмор контактирај ме на лице место ке ти ја пренесам идеата... ок ?
Слушај Даре, сеа веке коа си ги земал овие беливе бандажи земи запни се среди ги па возиги... бело ич не личи на голфчево... е сеа имаш 3 варијатни, прво црни да ги префарбаш и да ги возиш така, да ги офарбаш метал боја, или да земеш да ги пониклуваш исполираш цели, или па да смислиш нешто... као на голг 5/6 да ги направиш бандажите поникловани полираљни, со врантрените полукругови црвени...