Автор Тема: Opel и неговите модели  (Прочитано 722593 пати)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29719
    • CARclub.mk

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2652
Одг: opel и неговите модели
« Одговори #3436 на: 01 Август 2017, 11:40:27 am »
дали ова значи, дека полупроизводот конечно ќе биде довршен :D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17563
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #3437 на: 01 Август 2017, 11:47:25 am »
Се надевам дека размената на технологии ќе биде што поеднонасочна во правец ПСА - Опел. Само така може да напредне авто индустријата. Секоја размена на технологии во обратен правец е назадување.

Полупроизводот може да дојде само до 3/4 производ, зошто ни французиве не се нешто сјајни. ;D

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
« Одговори #3438 на: 01 Август 2017, 12:04:02 pm »
Судејќи по новата Insignia, Opel сосем солидно си ја брка работата. Вие тресете колку сакате.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55019
  • Махер
« Одговори #3439 на: 01 Август 2017, 12:08:26 pm »
Инсигнијата и порано беше слична.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
« Одговори #3440 на: 01 Август 2017, 12:08:54 pm »
Порано беше добра, ама каскаше позади најдобрите во класата. Сега е up there. Јас сум импресиониран.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #3441 на: 01 Август 2017, 12:23:10 pm »
Се надевам дека размената на технологии ќе биде што поеднонасочна во правец ПСА - Опел. Само така може да напредне авто индустријата. Секоја размена на технологии во обратен правец е назадување.

Полупроизводот може да дојде само до 3/4 производ, зошто ни французиве не се нешто сјајни. ;D

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #3442 на: 01 Август 2017, 12:25:20 pm »

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20682
« Одговори #3443 на: 01 Август 2017, 12:54:51 pm »
Судејќи по новата Insignia, Opel сосем солидно си ја брка работата. Вие тресете колку сакате.

Би рекол дека и новата (односно веќе извесно време актуелната) Астра е сосема солидно возило. Особено во повисоко ниво на опрема, зрачи со некоја суптилна префинетост и елеганција. Не знам што се забавија толку со ОРС верзија...

Корсата, иако „нова“, е жива труба;
Карл не би го ни коментирал, очаен склоп на евтиноќа;
Адам си има нешто интересно, кога ќе влезеш внатре. Дава некој убав „Фиат 500 лајк“ филинг, мада според мене, не му е дораснат на Фиатот, без разлика што 500-ката е веќе 10 години стара.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6487
« Одговори #3444 на: 01 Август 2017, 12:58:53 pm »
Новата Астра по сите тестови што сум ги гледал барем од аспект на материјали во внатрешност, комфорт, изолација е на исто рамниште со Голф така да се гледа дека последниов период имаат напредок. Новава инсигнија многу ми прави мерак плус за една банална причина што имаат аналоген прикажувач на температура на масло, како што треба да биде! БМВ и Пежо знам одамна го користат ова.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
« Одговори #3445 на: 01 Август 2017, 13:00:00 pm »

Би рекол дека и новата (односно веќе извесно време актуелната) Астра е сосема солидно возило. Особено во повисоко ниво на опрема, зрачи со некоја суптилна префинетост и елеганција. Не знам што се забавија толку со ОРС верзија...

Корсата, иако „нова“, е жива труба;
Карл не би го ни коментирал, очаен склоп на евтиноќа;
Адам си има нешто интересно, кога ќе влезеш внатре. Дава некој убав „Фиат 500 лајк“ филинг, мада според мене, не му е дораснат на Фиатот, без разлика што 500-ката е веќе 10 години стара.

Мене Астрата ми изгледаше убаво, ама како ја гледам повеќе по улици (а реално, и не ја гледам баш нешто многу) толку сè помалку и помалку ми се свиѓа.

Некако, многу ја „пораснаа“. Што знам, не можам да објаснам баш. Особено ми е неубав Ц-столбот.

Не сакам такви детали. Не ми се свиѓаат ни тука, ни на Adam, ни на кросоверите..

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17563
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #3446 на: 01 Август 2017, 13:05:57 pm »

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Вози си го ти претпоследното добро нешто што излегло од Опел, и уживај си. Последното е Опел Спидстер. Се останато (еве ќе дадам шанса на новава Инсигнија) е тотален МЕХ. Превозно средство. Од чувства позади волан буди единствено „да стигнам дома побрзо, само да излезам од колава“.

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #3447 на: 01 Август 2017, 14:00:45 pm »
Очигледно не си возел Астра ГТЦ 1.9 ЦДТИ со 150 КС и 6 степен менувач во спорт моуд...
Камоли чипната...камоли било што од ОПЦ.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20133
« Одговори #3448 на: 01 Август 2017, 15:25:51 pm »
Тек голф 4 тди 150 што прави :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55019
  • Махер