Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Stratro на 06 Март 2012, 11:29:01 amFalanga..nikade ne pisuva deka treba da igras cesno za da pobedis..Абе стратро, мене ми е јасно тоа. Развој на економска мисла положив од втор пат.Ама не оправдувам јавно лажење и манупилација.
Falanga..nikade ne pisuva deka treba da igras cesno za da pobedis..
Прв ред, петта од лево... Доволно
@StratroДали имаш информации дали опел ке вади нешто слично на калибрава???
Ako voopsto izleze treba od kilometar da se poznava deka e moderen naslednik na starata..Ako e samo Insignia bez 2 zadni vrati, togas ne go zasluzuva imeto Kalibra.
Цитат: Stratro на 17 Март 2012, 10:33:56 amAko voopsto izleze treba od kilometar da se poznava deka e moderen naslednik na starata..Ako e samo Insignia bez 2 zadni vrati, togas ne go zasluzuva imeto Kalibra. Ако биде insignia без задни врати тогаш ке биде во класа со пежо 406, 407 што се едни од најголемите промашувања во аутоиндустријата.
Цитат: stefanel984 на 17 Март 2012, 11:25:52 amЦитат: Stratro на 17 Март 2012, 10:33:56 amAko voopsto izleze treba od kilometar da se poznava deka e moderen naslednik na starata..Ako e samo Insignia bez 2 zadni vrati, togas ne go zasluzuva imeto Kalibra. Ако биде insignia без задни врати тогаш ке биде во класа со пежо 406, 407 што се едни од најголемите промашувања во аутоиндустријата.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)