хахах Куоре друже не ме разбра...ја сум горд навивач на Македонија Џорче Петров, пошто стадионот ми е на 222 метра од дома. Бевме мнооогу јаки а и со доста добри спонзори и прилоично богати за наши услови (одкога продадовме двајца бразилци едену Партизан за околу 1.2 милиона и уште еден врска неам каде за околу 800.000). Тоа за кај нас е супер, НИКОБ беше спонзор, се беше супер, бевме лампиони и се, ама се десија глупости да не речам ПОЛИТИКА, па отидовме у некоја си 18та регионална дивизија, додека нашиот горд клуб вардар тако звани Миравци успеа некако да се снајде. Јебига, затоаа не сакам тука да живеам.....
Инаку со спонзорот. Ресторан Еленче постои од кога знам за мене, се наоѓа на самиот стадион во Ѓорче Петров и го држи човекот кој едно време бил законот у Ѓорче и иако веќе е човек во години, човекот е легендарен и мислам дека би ги дал двете раце за населбава. Негов е ресторанот и стадионот и ја како и секој навивач или некој што живее у Џорче ќе му биде вечно благодарен за милион работи. Моментот ми беше што глеав фудбал пред да го пишам коментарот и се некој спонзори јебеоте а кај нас Ресторан Еленче

од страна изгледа многу смешно, а не дека иам нешто против некого, таман работа