Epa treba da slikam listot kaj sto ja centriraa da zakacam tuka pa koj razbira neka kaze. Mislam deka predniot del vrednostite se na granica ama gledam deka koga kje go pustam volanot ne mi bega voziloto. I na dodavanje gas i na kocenje pravo si tera.
Predniot drzac e 3000 den a drzacot na menjac e 1800 i tie gumenite prsteni na cevkata nad turbinata bea nekade 500 den. Ova se ceni so montaza a vo sve ova ide i edna gumicka kaj filterot za vozduh i doturanje ulje vo sistemot za servo.
Ne e za maler so defekti nego ova mi se provlekuva otkako ja kupiv kolata ama kako sto kazav nemav dovolno finansii odednas da ispukam sve nego mi se odolzi mesec za mesec kako davaat plata taka se sredue ali 95% e vekke sredeno. Ostanuvaat sitnurii nekoj finesi za doteruenje kako sajla za zadniot prozor,hemisko na sedista i nesto drugo ako mi tekne.
Inace perfencionist sum zabegan ako moze da se kaze sakam sve da e taman na voziloto.
Inace poleka pocnaa da stigaat drangulii od kaj cicko ali silikonski kurtoni za klucevi,led sjalici treba da dojdat za poziciite i 20 T5 beli diodi treba isto da stignat kje ja pravam saltablata cela bela.