Автор Тема: Mercedes w210 E270cdi  (Прочитано 80793 пати)

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5654
Одг: Mercedes w210 E270cdi
« Одговори #150 на: 13 Февруари 2022, 18:30:19 pm »
Rakunce cekaj bre da dosredam kolava pa posle nik kje menjame. Ne tuku otvaraj stari rani :)

Отсутен Filip MK

• Редовен
  • Пораки: 2351
« Одговори #151 на: 13 Февруари 2022, 18:30:59 pm »
Sega sum na rabota pa malce luftA imav i otvoriv i gornite filtri tie belite sto se evtinite. Situacija alarmantna haos gjubre puni do vrv samo gi iscukav i ne gi vrakjam nazad taka ostaiv prazna dupka dodeka utre kupam novi. Trebase da gi slikam neiscukani da se videse gjubristeto.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Најверојатно си изумил да го смениш кога правеше голем сервис, тогаш смени се од филтри, освен овој. Кај мене дека не работи рециркулација па многу ми е битно да ми е чист овој филтер. Би го менувал почесто сам, само да најдам туторијал за Сеник-от.
Претпоставката е мајката на сите заебувања

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #152 на: 13 Февруари 2022, 18:40:11 pm »
Koga bese kolata na servis jas im napomenav da ne go menjaat filterot za polen i kabina bidejki mozam toa cudo i sam da si go smenam. Nemi e problem da otstrafam 4 strafcinja da izvadam fiokata i da gi promenam.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #153 на: 15 Февруари 2022, 15:20:38 pm »
Denes kupiv filtri za polen od Bisoil sam si gi smeniv i konecno si gi zemav tablicite i oficialno e vekje SK.
Novi tablici 2020 denari i besplatna promena na osiguranjeto.
Zdravje petok ako ima termin da oteram kolata da se smenat dvata stabilizatora lemfolder po 700 denari parce vnatresna spona 600 denari i da ja centriram prednicata. Uspat dodeka e tamo da gi proverat drzacite na motor koga e mnogu ladno vo kabina se osekja nekoja vibracija od strana na suvozacot. Koga kje zagree taa vibracija ja nema. Prasav nekolku majstori mi rekoa nekoj drzac e najverojatno samo da se proveri koj. I toa kje bide sve pu pu pu da ne ja urocam.
Tocno 1 mesec e kaj mene sega za sega prezadovolen od komfor,voznja,sila na motorot.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54991
  • Махер
« Одговори #154 на: 15 Февруари 2022, 15:24:13 pm »
Последната слика најдобро доловува.

Отсутен saturn5k

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 76
« Одговори #155 на: 15 Февруари 2022, 15:31:02 pm »
slav starter pack :)

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10138
« Одговори #156 на: 15 Февруари 2022, 17:32:40 pm »
Последната слика најдобро доловува.
Епа нова кола ;D

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7066
  • хаУс мајстор
« Одговори #157 на: 15 Февруари 2022, 18:38:12 pm »
Замисли да е нова, слон ќе ставеше на ражен ;D

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #158 на: 15 Февруари 2022, 19:06:28 pm »
Eeeee kje me sretnat cestito mercedes. Nikoj ne obrnuva vnimanie deka kolata e 20 godini stara site mi cestitaat bozem nova kola od salon sum kupil. Koga gi mestev pred 2 dena so bratucedov led sjalicite so krenata haubava i ete gi kako kokicinja eden po eden 3ca se sobraa sve po spisok da im eb.m. Edniot vika de bre komsija koga go kupi koga mu otvori hauba da go popravas sto mu e makata sega sto e rasipano. Aj mu prekjutiv. Dojde drugiot i go prasue prviot sto maka si ima vlatko so kolava a ovoj mu vika neznam nesto mu se rasipala ama nesto e nervozen nekazue. Bratucedov im se svrti im vika gospoda penzioneri ve molam ne napinjajte daj prodolzete kade ste trgnale. I edniot vika nie za tuka sme vidovme krenata hauba pa da vidime sto e rasipano.
Kraj ...dignav glava sve u pizdu mater gi oterav goveda seirdziski. Neznam kako uspea gospod vakva bagra od penzioneri na edno mesto da gi smesti.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10138
« Одговори #159 на: 15 Февруари 2022, 19:15:11 pm »
Југоносталгија :D

Во тоа време сите беа надвор и се подјебаваа едни со други без љутење, денес све наелектризирано од турскошпански серии во живо :)

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #160 на: 15 Февруари 2022, 19:39:55 pm »
Eeeee kje me sretnat cestito mercedes. Nikoj ne obrnuva vnimanie deka kolata e 20 godini stara site mi cestitaat bozem nova kola od salon sum kupil. Koga gi mestev pred 2 dena so bratucedov led sjalicite so krenata haubava i ete gi kako kokicinja eden po eden 3ca se sobraa sve po spisok da im eb.m. Edniot vika de bre komsija koga go kupi koga mu otvori hauba da go popravas sto mu e makata sega sto e rasipano. Aj mu prekjutiv. Dojde drugiot i go prasue prviot sto maka si ima vlatko so kolava a ovoj mu vika neznam nesto mu se rasipala ama nesto e nervozen nekazue. Bratucedov im se svrti im vika gospoda penzioneri ve molam ne napinjajte daj prodolzete kade ste trgnale. I edniot vika nie za tuka sme vidovme krenata hauba pa da vidime sto e rasipano.
Kraj ...dignav glava sve u pizdu mater gi oterav goveda seirdziski. Neznam kako uspea gospod vakva bagra od penzioneri na edno mesto da gi smesti.
Немој Влатко, зошто си толку накурчен? Остај ги луѓето, дошле да ти помогнат а ти си ги пцуел. И тие се луѓе.

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #161 на: 15 Февруари 2022, 20:49:12 pm »
Epa ima denovi koga sekoj e stanat na leva noga pogotovo vraten od 3 smena kade sto sve ti e krivo i uste nekoj simnat raspolozen da me podjebava...
Edvaj razjasnivme so komsiive deka kupiv polovna kola od 3500€ a ne nova od 50.000 kako sto oni mislele i deka nemam pari kako sto mislat oni i deka so edna plata edvaj teram mesec ama stvarno nemam nervi da se razjasnuvam so niv za moi domasni problemi. I ic oko nemi trepna sto gi oterav kaj sto netreba. Eve gi 2 dena navednati glavite samo kje kazat dobar den komsija i kje si produzat. Duri denes dvajca me izmerkaa od tarasa dodeka mestev tablicite ama nikoj ne se simna dole.

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7833
  • Плинаш!!!
« Одговори #162 на: 15 Февруари 2022, 21:13:26 pm »
Баш ти е забавно

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6747
  • Бенве сие бенве
« Одговори #163 на: 15 Февруари 2022, 21:39:35 pm »
Те дупат брат, ама не сум ти кажал јас…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен Knight_

• Редовен
  • Пораки: 1267
« Одговори #164 на: 15 Февруари 2022, 22:23:19 pm »
Ја читам темава и неколку пати ме наврати со моабетиве кога јас ја земав астрата. Не им се замарам воопшто се изнаслушав секакви глупости ама врвот беше неколку дена пред нова година еден ми вика:

-што си земал астра? Аа сигурно 2005та е убави се
Не викам 2016та е
-ич не чинат тие си можел голф да земеш
Му викам нејќам голф да сакав ќе земев
-а колку ја зема?
Толку
-за тие пари голф 4 си можел да земеш
Му викам мислиш 7ца?
-ми вика четворка  ;D