Deneska bese konecno da se sredi prednicata vo servis Ferber. Trgnav po leb a iskocija krastavici od tie skapite
Znaci prvicno otidov za 2 stabilizatora i vnatresna desna spona. Krenaa kolata piknaa heblite klatat mrdaat vika decko ova sve e staklo. Mozno e 1 stabilizator da kiksira ama ti kako sto kazuvas deka ima tropanje ne e od nego. Izvadi manzetnata od hidraulicnata letva fati da ja klati lufta skoro cel santim igra oro vnatre. Eve vika sto lupa.
Dobro vikam sega SUpraime ?
Repariranje letva so 1 godina garancija dva novi stabilizatori bidejki zapnav i za niv i gorna jabucica izleze deka ima skinato gumicka sve toa plus centriranje otposle preden i zaden trap 12.000den.
Sabajle vo 8 bev tamo mi rekoa max do 1 na pladne voziloto e gotovo.
Bev pred malce si zemav kolata bez komentar sum. Volanot perduv nema nikakvo tropkanje i toa namerno ja vozev po dupki kolava momentalno pliva konecno do izraz e pravata udobnost na w210.
Gazdata mi kaza vo taa cena imas posle nedela dve uste edna kontrola da nalegnat ubavo delovite i nanovo centriranje na prednicata. Mu iskomentirav deka volanot nemi e vo pravec malce nekoj stepen e na krivo rece uzivaj naredno centriranje kje go sredime. Najiskreno pozitivna ocenka za gazdata usluzliv,korekten so konkretno objasnuvanje sto i zosto i sto bi bilo ako bi bilo.
Sent from my MI MAX using Tapatalk