Problemot ne e tolku do kolata kolku do mene
Takov mi e principot eve
do sega sum smenil nekolku vozila koga kje ja zemam dodeka ne ja stokmam po moj kjef nesum raat. Mercedesot morase da jade full servis toa bese neminovno bidejki nebese registriran 2 godini a servis posleden mu bil praven pred 11000km. E sega normalno koga zimas polovno ne igras na karta prodavacot mi kaza nego fakjas i site vitalni delovi gi menjas so novi i da si bides raat nekoj 50-60000km.
E sega prednicava moze da ja terase nekoj drug kje ja vozese i oko nemase da mu trepne bidejki na ramno ne se osekjase nisto ama koga kje vlezam u ona zelezarana dodeka stignam do kancelarija imam eden zemjen pat od nekoj 500-600 metri i tolkavi rupi ima sto sekoe minuvanje tropkanjeto u mozok mi vlagase. Mozev taka da ja teram bez problem ama si vikam sredi ja i bidi si miren.
E sega sto me fati ovaa hidraulicna letva nespremen a otidov stabilizatori da smenam jbg se desava. Bitno sega spie totalno razlicna kola tie isti dupki kako da pliva vrz niv ne gi osekja voopsto.
Planovi za ponataka :
Atest foliite
Hemisko na sedista samo neka potstopli
Glanc novi gumi
I boze moj nekoj defekt ako iskoci tuka nemoze da predvidam ama se nadevam deka osven potrosen materijal nema da ima bilo kakvi neplanirani trosoci ama zdravje..