Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Silvester на 30 Декември 2021, 15:28:57 pmп.с ремап? нема потреба Цитат: M3V8 на 30 Декември 2021, 16:05:36 pmAuuuuuu auto upuckumatersevozbudiv........... Brao so merak da se vozi Adaptivna suspencija?ps. kolku kosta obuka za uvoz na vozilo Povratok na DDV moze da se napravi so ogled deka e kupeno od BMW diler?нема адаптивна, М подвозје есакав и јас адаптивна, ама во минатите 3-4 месеци само една 340i ми излезе со адаптивнакога се зема половно, не може сите точки да се штиклираат обука гратисДДВ воопшто не платив во Германија за да правам поврат, платив фактура на нето износ, па после тука сатаротдоколку ја носев сам, тогаш се плаќа ДДВ и се прави поврат на излез од ЕУдоколку се зема на фирма, исто се плаќа ДДВ и се прави поврат
п.с ремап?
Auuuuuu auto upuckumatersevozbudiv........... Brao so merak da se vozi Adaptivna suspencija?ps. kolku kosta obuka za uvoz na vozilo Povratok na DDV moze da se napravi so ogled deka e kupeno od BMW diler?
Не можам да се навикнам дека возило со 4 врати може да биде coupé, ама во секој случај, изгледа incredible, со здравје да се вози.