Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Инфлација ја изеде кладбата.
Цитат: Deni на 30 Јуни 2023, 17:46:18 pmИнфлација ја изеде кладбата.У колку турски лири се кладевме?
Јас две кладби му прифатив, не знам како тоа "никој".?
Сте го налутиле многу членов, а никој не прифатил кладба.
Еве се нафаќам најскапо масло да му донесам на членот по негов или мој избор и ако победи во кладбата од мене има 5 литри Амсоил масло или Равенол тркачкото (овие се најскапи) и најскапи филтри за мал сервис.
Цитат: nestor04 на 30 Јуни 2023, 21:15:23 pmЕве се нафаќам најскапо масло да му донесам на членот по негов или мој избор и ако победи во кладбата од мене има 5 литри Амсоил масло или Равенол тркачкото (овие се најскапи) и најскапи филтри за мал сервис.Како мислиш ако победи во класата?
Цитат: Tischläufer на 01 Јули 2023, 00:57:00 amЦитат: nestor04 на 30 Јуни 2023, 21:15:23 pmЕве се нафаќам најскапо масло да му донесам на членот по негов или мој избор и ако победи во кладбата од мене има 5 литри Амсоил масло или Равенол тркачкото (овие се најскапи) и најскапи филтри за мал сервис.Како мислиш ако победи во класата?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)