Ништо не ме враќа во средношколските денови толку ефикасно како „дисциплина кичме“ и „u2“ пред да станат геј.
Фала, мистер „usb џитер“
Можда уште повеќе ќе уживаш во нив, ако бар за момент ги голтнеш предрасудите што ги имаш и ги послушаш како треба
и тоа преку саглам кабли и опрема.
Ама па ако и вака ти праи ќеиф шо има везе... Ќе ти останат поише пари за купување ГМО храна за по дома (Пошто нема врска и тоа, Храна е Храна нема никаква разлика нели), место да ги трошиш на глупи кабли
(Во право си..Тоа со каблите нема врска.. Тоа е само пропаганда на Том Круз, Холивуд, и слични...Баш фино што ти со твоите Блинд Тестови не подпаѓаш под пропаганда и маркетинг, исто ко и за другите нешта...)
Чисто онака да можда те замисли еве ти копи пејст од тотално Почетничка книга за хардваре (ќе добиеш и име на Автор и книга ако ти значи, ама оваа книга се користи на ФИНКИ за спремање испит "Компјутерски Компоненти и Периферии"):
"Cable length is an important limitation to keep in mind with USB. USB specifications
allow for a maximum cable length of 5 meters, although you may add a powered
USB hub every 5 meters to extend this distance. Although most USB devices never get
near this maximum, some devices, such as digital cameras, can come with cables at or
near the maximum 5-meter cable length. Because USB is a two-way (bi-directional)
connection, as the cable grows longer, even a standard, well-shielded, 20-gauge, twistedpair
USB cable begins to suffer from electrical interference. To avoid these problems, I
stick to cables that are no more than about 2 meters long.
If you really want to play it safe, spend a few extra dollars and get a high-quality
USB 2.0 cable like the one shown in Figure 18-10. These cables come with extra shielding
and improved electrical performance to make sure your USB data gets from the
device to your computer safely."
Инаку текстов се однесува на приклучување на принтери и други уреди што не се така осетливи на УСБ каблите, па сеа ти сам пробај предпостави што и како за УСБ Дац ови
Филип, уште базирано на твојата теорија (имам впечаток дека за ништо немаш никакво практично искуство, туку све ти е базирано на некаква теорија што ти се базира на предрасудите што ги имаш), мислиш дека 0.5М УСБ што го користам звучи исто ко 1.8М УСБ?
И уште едно прашање имам за тебе.. Дали ако на еден компјутер има повеќе УСБ уреди, тоа влијае на квалитетот на звукот на УСБ Дац -от?
Мр. НАЈБОЉИ