Автор Тема: Интересни фотки со коли  (Прочитано 9700 пати)

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10987
  • 430i
Одг: Интересни фотки со коли
« Одговори #45 на: 21 Ноември 2012, 12:37:03 pm »

Ова не е
на татко ти
уште еднаш
вака паркирај
отидоа гумите

;D

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29790
    • CARclub.mk
« Одговори #46 на: 21 Ноември 2012, 12:40:20 pm »
Сосема коректно. Вол.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #47 на: 21 Ноември 2012, 12:54:18 pm »
Јас на едно комбе на Леснина му ги подиздишав гумите кај мене во уличка, ама мислам дека не ни приметија. Запалија и си отидоа така скоро на бандаж :)

Иначе комбето беше оставено на сред уличка, без 4 жмигавци и без некој да излезе после пола саат свирење. Немаше простор човек да помине, не па кола. После 40тина минути дечките излегоа од соседната зграда, изгледа носеле мебел таму :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9099
« Одговори #48 на: 22 Ноември 2012, 21:28:46 pm »
јас планирам пајак да видам нареден пат некој вол кога ке ми се паркира пред гаража. најмногу ме нервира е шо мисли ако се паркира до ивицата на вратата не ми смета воопшто

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #49 на: 22 Ноември 2012, 21:40:01 pm »
Јас почнав да делам предупредувања за сега усни на сите пред врата што ми се паркираат, нормално со убаво и доста толеранција. Обично им објаснувам дека не е проблем да се паркираат до 3 ипол 4 додека сме на работа сите и местото е слободно меѓутоа кога ќе се вратам сакам да има слободно место пред мојата куќа за моите коли. Сега за сега се разбирам супер со сите освен со оние со кои не се разбрав на фин начин, па за едно возило мораше да се превземат малце посилни мерки меѓутоа се испеглаа работите :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Jimny

• Редовен
  • Пораки: 2345
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.
« Одговори #50 на: 24 Јуни 2024, 07:08:56 am »
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Ова не е
на татко ти
уште еднаш
вака паркирај
отидоа гумите

;D
Друже тоа е јавна површина човекот е паркиран не во приватен имот во овој случај твој гаражата и дворот се твои ама улицата не , тоа што ти си се нашол да живееш тука не ти дава за право да нанесуваш штета на друг во овој случај тој што паркирал и еднаш за секогаш треба да сватиТе дека тоа што ти или било кој друг јас петко рајко трајко живее на прометни места не значи и дека улица е мое сопственост знам за случај каде дечко доби пресуда слично на ова се паркира овој му прави штета на автомобилот докажа дека има право да паркира и други 300 тракатанци значи дворот и внатре во гаража е твое ни и надвор од тоа .

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8770
  • Пичлеме
« Одговори #51 на: 24 Јуни 2024, 07:27:22 am »

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2734
  • Шалабајзер
« Одговори #52 на: 26 Јуни 2024, 00:17:26 am »

Ова не е
на татко ти
уште еднаш
вака паркирај
отидоа гумите

;D
Друже тоа е јавна површина човекот е паркиран не во приватен имот во овој случај твој гаражата и дворот се твои ама улицата не , тоа што ти си се нашол да живееш тука не ти дава за право да нанесуваш штета на друг во овој случај тој што паркирал и еднаш за секогаш треба да сватиТе дека тоа што ти или било кој друг јас петко рајко трајко живее на прометни места не значи и дека улица е мое сопственост знам за случај каде дечко доби пресуда слично на ова се паркира овој му прави штета на автомобилот докажа дека има право да паркира и други 300 тракатанци значи дворот и внатре во гаража е твое ни и надвор од тоа .

Sent from my iPhone using Tapatalk
No turbo, no fun :)