Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
@Tischläufer - Нааааводно моторот бил некој австриски, мада не ми се веруе, а и не успеав да најдам никаква информација. Википедија вика дека mFALCON G80 моторот си е нивен. Така да, ќе да е индиски.
Чекај, ознакава стварно?!
Цитат: zeroSignal на 08 Февруари 2021, 21:04:28 pm@Tischläufer - Нааааводно моторот бил некој австриски, мада не ми се веруе, а и не успеав да најдам никаква информација. Википедија вика дека mFALCON G80 моторот си е нивен. Така да, ќе да е индиски.Ма дај каков австриски, австријците и мотори? Шо би рекол Тошо Малер: Пффф!!Али ако, Индосуте имаат мозоци, испратија ровер на месечината лани (им се урна ама им беше прв пат).
Цитат: Tischläufer на 08 Февруари 2021, 21:31:07 pmЦитат: zeroSignal на 08 Февруари 2021, 21:04:28 pm@Tischläufer - Нааааводно моторот бил некој австриски, мада не ми се веруе, а и не успеав да најдам никаква информација. Википедија вика дека mFALCON G80 моторот си е нивен. Така да, ќе да е индиски.Ма дај каков австриски, австријците и мотори? Шо би рекол Тошо Малер: Пффф!!Али ако, Индосуте имаат мозоци, испратија ровер на месечината лани (им се урна ама им беше прв пат).https://www.rotax.com/en/products/rotax-powertrains.html#2