Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Гледајте да земете количка со што поголеми тркала, по можност со гуми на пумпање. ....
Кога ја биравме количката за првтото дете (која ја искористи и второто, а сега ја користи трето), јас трчав скоро секое утро на кеј. Бидејќи сакава да имам можност и ја користев, каде јас таму и детето, повеќе од три пати неделно малиот беше во количка со мене или покрај кеј на џогинг или на водно на пат кон врв. Госпожата воопшто не ја користеше на тој начин. Како тоа она подобро ќе процени за заедничките потреби сама?Слично е со кола. Ако една треба да служи секому, сигурно ќе ја прашам.
Би претпоставил дека количката се бира за вашето дете, не за нејзиното. Ама нели, балкански "мужишта"...Нас брат ми не' обезбеди со количка и кутрата, душата и' ја извадивме. Препорака за Грако, согласно позитивното искуство. Седиште си избравме сами и тука најголем удел имаа тестовите на ADAC.
Цитат: velestrumf на 15 Март 2016, 00:00:41 amБи претпоставил дека количката се бира за вашето дете, не за нејзиното. Ама нели, балкански "мужишта"...Нас брат ми не' обезбеди со количка и кутрата, душата и' ја извадивме. Препорака за Грако, согласно позитивното искуство. Седиште си избравме сами и тука најголем удел имаа тестовите на ADAC. Da se bira za naseto dete ama zenata znae so oprema i kolku oprema i treba zw deteto,pa zatoa taa ke si odberi kolicka.Na kraj i da zgresi barem nema da ti ja puka glata deka i ti si ucevstvuval vo izborot.A ako so 'balkanski' mazista sakase.da kazis deka se pravam 'alfa' mazjak si zgresil,samo razgranicuvam so e zenska so e maska rabota(spored mene) i ne se pravam pogolema zena od zenami.
Daleku sme od izvinuvanje potocno nema ni potreba samo razmenuvame mislenje.Spored mene kako so kazav predhodno nonsens e da frlis golema suma na pari za bebeska kolicka,a lugjeto toa go pravat koj od sreka,koj od toa da se pokazi i dokazi pred drugite itn.itn...I deka vo izborot glavniot zbor treba da go ima zenata se razbira so soglasnost od mazot.