Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Cena na diskovite ako me e tajna?
Цитат: Knight_ на 19 Септември 2013, 18:55:52 pm@VLATKO додека не легнат не ги форсирам кочам со моторно каде што може. Кога ќе се истрошат овие плочки следните обавезно ќе бидат феродо, овој пат ја утнавме ама памет за др пат @Zile колку време ги имаш гуртните ? Денес ги монтиравме и нив и кочат супер па за понатака ќе видиме.Скоро година или од прилика 10 000 километри.
@VLATKO додека не легнат не ги форсирам кочам со моторно каде што може. Кога ќе се истрошат овие плочки следните обавезно ќе бидат феродо, овој пат ја утнавме ама памет за др пат @Zile колку време ги имаш гуртните ? Денес ги монтиравме и нив и кочат супер па за понатака ќе видиме.
Цитат: x01 на 19 Септември 2013, 19:40:41 pmCena na diskovite ako me e tajna?Не сум баш сигурен ама мислам нешто околу 2 400, е сега кај што земаме делови од драчево (овие не се од таму) ми нудеа за 2 000 дискови и плочки ама не ги фалеа многу некој италијански беа... како и дае овие се 100% подобри од нив Цитат: ZilePunto на 19 Септември 2013, 20:28:21 pmЦитат: Knight_ на 19 Септември 2013, 18:55:52 pm@VLATKO додека не легнат не ги форсирам кочам со моторно каде што може. Кога ќе се истрошат овие плочки следните обавезно ќе бидат феродо, овој пат ја утнавме ама памет за др пат @Zile колку време ги имаш гуртните ? Денес ги монтиравме и нив и кочат супер па за понатака ќе видиме.Скоро година или од прилика 10 000 километри.Ауу Жиле тоа е многу малку овие фабричките види ги 130 000 скоро е сега беа многу излижани ама не чкрипеа и такви ствари, рачната си работеше супер до пред месец дена.
Толку јако свети што колата ја заменило со комбе :O.
rebrast se menja na 50000Km ako vozis gradska.xenonot izlegol top. Baska farovite ti se so lupa. Meraci
провери си го и системот за ладење гледам дека пунтово е од тие соголенитезошто 130.000 е веќе озбилна километража а ако светне тоа сијаличето касно е веќе