Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Eве ја вистинската комбинација, културно спуштена и 18ки (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Брат, кажи колку пари беа ОЕМ раткапни од шкода? За иљадарка заштеда фате зеде од карбокс конвексни, раткапните ЕТ поголемо од бандажите.
Цитат: t0m1cA на 25 Јануари 2024, 11:43:24 amЦитат: andrej_111 на 25 Јануари 2024, 09:24:22 amEве ја вистинската комбинација, културно спуштена и 18ки (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Каде бе дечко без Матрикс?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Сега?
Цитат: andrej_111 на 25 Јануари 2024, 09:24:22 amEве ја вистинската комбинација, културно спуштена и 18ки (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Каде бе дечко без Матрикс?
Цитат: Power to the people на 26 Јануари 2024, 07:24:29 amБрат, кажи колку пари беа ОЕМ раткапни од шкода? За иљадарка заштеда фате зеде од карбокс конвексни, раткапните ЕТ поголемо од бандажите. Раткапна е грда по секако. Демек ако е Шкода раткапна поуба ќе беше. Не сум дете да се замарам со такви глупости. Зимска гума е, ми треба практичност.
Ако сме реални, на Шкодава и треба 15-ка бандаж со некој 80-ка профил за да има колку толку пристојно удобно возење. Кола е да ја возиш, не да ја гледаш
Со над 200 на автопат веќе игра голема улога дали гумата е 55 профил или 35, како што сум читал по нет, ете зато 45 компромис