Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: osmica8 на 06 Декември 2018, 09:28:05 amЗошто одма судите по една слика дека се загадува?Од каде знаете што излегува од тој оџак?Знам дека според висина и ознаката треба да загадува, ама сепак. Еве една слика од РЕК. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Некој неук да ја види, ќе речи................... тууууу ама чадови. Канцер. Се умира тука. А она пареа да ти било.Тие десно двата што испуштаат, пареа?
Зошто одма судите по една слика дека се загадува?Од каде знаете што излегува од тој оџак?Знам дека според висина и ознаката треба да загадува, ама сепак. Еве една слика од РЕК. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Некој неук да ја види, ќе речи................... тууууу ама чадови. Канцер. Се умира тука. А она пареа да ти било.
Цитат: achtung на 06 Декември 2018, 14:55:07 pmЦитат: osmica8 на 06 Декември 2018, 09:28:05 amЗошто одма судите по една слика дека се загадува?Од каде знаете што излегува од тој оџак?Знам дека според висина и ознаката треба да загадува, ама сепак. Еве една слика од РЕК. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Некој неук да ја види, ќе речи................... тууууу ама чадови. Канцер. Се умира тука. А она пареа да ти било.Тие десно двата што испуштаат, пареа?Јас пишав за некој неук. Не за експерт како тебе со вграден сензор за честици во левата рака.
Еве уште една слика (дрво).Има оџаци и за системи на пелети. Напоменувам дека има топлификациона мрежа!!!Дополнително, има денови кога смрди на ЌУМУР, што значи дека во непосредна близина некој си ја загрева хациендата со такво гориво.И сеа шо праиме?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my 6045Y using Tapatalk
Dobreo de, posrno nego gumi ili da go isturat vardar... Bidi malu optimista Nz od shto moze da e ama na co2 nekoj miris kako da ima niz arodrom micurin kaj vardar... Mislam na co2 za svajcovanje..
https://time.mk/c/cc0ace7187/Заплениле 0.1% од гумите кои ќе се горат зимава.