Автор Тема: Gran Turismo PS4  (Прочитано 4673 пати)

Отсутен bobbyniko

• Почетник
  • *
  • Пораки: 3
Gran Turismo PS4
« на: 12 Јануари 2020, 12:30:07 pm »
Здраво.
Дали на форумов има некој што ја игра Gran Turismo Sport на ps4? Ако има доволно играчи може на custom room да возиме?

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29671
    • CARclub.mk
Одг: Gran Turismo PS4
« Одговори #1 на: 23 Јануари 2022, 10:40:28 am »
Хм... Да ја купам значи.

Отсутен Bravo

• Редовен
  • Пораки: 1727
« Одговори #2 на: 23 Јануари 2022, 14:29:07 pm »
Јас ја играм чат пат

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен bobson

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 304
  • RB26DETT Z2
« Одговори #3 на: 24 Јануари 2022, 09:05:04 am »
Не е open world меѓутоа ако гејмате на PC Assetto Corsa со многуте достапни модови е префектна за се од сериозно тркање на стаза со GT3/GT2 возила до крузање со другари по обиколница во Токио или по кањоните во LA.

Исто така има огормен избор на возила, буквално скоро се што ќе ти текне.

Кога има попуст на steam се наоѓа за ~25eur комплет со сите DLC-a што е ненормално добра зделка.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7066
  • хаУс мајстор
« Одговори #4 на: 20 Декември 2024, 12:46:44 pm »
Дечки како да сменам знаме на GT7, ме дава со Грчко. Барав по нетов, вика дека не може.

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6480
« Одговори #5 на: 20 Декември 2024, 19:24:23 pm »
Јас скоро секој ден ја играм онлајн само daily races

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43719
  • Il Moderatore
« Одговори #6 на: 20 Декември 2024, 19:41:58 pm »
Дечки како да сменам знаме на GT7, ме дава со Грчко. Барав по нетов, вика дека не може.
Macedonia is Greece! :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6480
« Одговори #7 на: 20 Декември 2024, 20:05:25 pm »
Не може, ти треба акаунт од конкретна држава а од балканскиве може само Грција, Бугарија или Хрватска. Јас сум од Финска :)

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • хаУс мајстор
« Одговори #8 на: 20 Декември 2024, 21:07:17 pm »
Јас скоро секој ден ја играм онлајн само daily races
Да и влезам во штосот, бидејќи мозокот ми има заглавено некаде со GT4. Едно воланче да земам па ќе видиме.

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7831
  • Плинаш!!!
« Одговори #9 на: 21 Декември 2024, 01:19:40 am »
На што ја играш? На пс4 или... Абе вреди ли да се претплатам на пс плус само за гран турисмо?

Sent from my 23124RA7EO using Tapatalk

Присутен st08

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 216
« Одговори #10 на: 21 Декември 2024, 12:57:38 pm »
На што ја играш? На пс4 или... Абе вреди ли да се претплатам на пс плус само за гран турисмо?

Зависи кој би го земал, има 3 "верзии". Essential најефтиното, можеш да играш онлајн и добиваш montly игри кој што ќе можеш да ги играш се додека си корисник на PS Plus. PS Plus Extra имаш се што е достапно во Essiential + пристап до датабаза на игри(можеш да видиш кој ги има во датабазата), PS Plus Premium се од претходните плус можност преку cloud streming да играш игри од ПС2,ПСП и ПС3(и тука имаш одредена датабааза). Која гран туризмо би ја играл GT Sport или 7? GT Sport мене лично ми е најлоша гран туризмо, 7 е далеку подобра и има повеќе коли, со тоа што ќе добива updates и верувам ќе се зголемува и датабаазата на коли. Јас користам Plus американски и е 99$ годишно. Генерално имаш океј избор на игри да ги изиграш доколку сакаш, а ако ти е само за Gran Turismo, купи си ја физичка копија.

Отсутен Zile

• Легенда
  • Плинаш!!!
« Одговори #11 на: 21 Декември 2024, 14:52:26 pm »
Ја имам Гран турисмо 7 (спортот е сра*е) на цд и ја играм од време на време ама неможам онлајн да играм затоа и викам дали вреди да се претплатам на пс плус. Е сеа и тука имаше некоја зебанција, неможе да се плати со наша картичка, а акаунтот ми е амерички.

Присутен st08

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 216
« Одговори #12 на: 21 Декември 2024, 18:00:45 pm »
Ја имам Гран турисмо 7 (спортот е сра*е) на цд и ја играм од време на време ама неможам онлајн да играм затоа и викам дали вреди да се претплатам на пс плус. Е сеа и тука имаше некоја зебанција, неможе да се плати со наша картичка, а акаунтот ми е амерички.

Јас си купувам ваучери, најчесто од G2A и си додавам на ACC. Дали вреди само за да играш онлајн ГТ7, јас би рекол не.

Отсутен Zile

• Легенда
  • Плинаш!!!
« Одговори #13 на: 21 Декември 2024, 22:58:26 pm »
Па друго и не играм. Од време на време фотнајт и затоа веќе година дена се мислам. Ама ќе разгледам што нудат G2A.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • хаУс мајстор
« Одговори #14 на: денес во 06:54:35 »

@Zile да, на PS4. Ама чекам ред како како на флипери на времето 😂