Убав почеток на видеото, и го стисна некаде 210 и ми вика ај доста е... И само не прелетува Гугле со на Гојдо мазгата и тука кога му запна рафално, вкрај
Абе јас поранко тргнав и возам 120-130 нема нема... И ете ја Маздата од една страна и Мицу од друга! Баш се гледа на видеото. Среќа што потстиснаа малку, ама собирот помина во "Diesel Power" издание, слабо бензинџииве... Следен пат мора некој да ја одбрани честа над 220.
Чудна работа, маздата ако идела 200, а А ЕС ИКСОТ 220, нели по некоја логика трбаше да го престигне ?
Изгледа лаже брзиномерот, ПОПРИЛИЧНО.
Лаже лаже....така е...само не толку колку што ти би посакувал.....врати се назад некоја страна ќе најдеш колку се мерењата спрема ЏПС... за разлика од тебе јас си признавам дека кај мене лаже...кај тебе е Алфа не мораш да ми објаснуваш знам дека дури и помалце кажува а повеќе оди......
Ако опулиш поубаво ќе видиш дека е Маздата каде пред нас и дека се додека не го поминавме Казан немаше до даска газење.
Маздата е напред добри 100/тина матри вќе на пола од видеото а повеќето од времето возимо од 180 до 190 додека тие 200 и фазла сигирно.
За разлика од Гоогле кој тицаше од десна страна ние љубезно си чекавме да се подрасчисти од лева.