Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Сергеј со тебе сме ))))))))
Цитат: MartinAlfista на 31 Август 2011, 20:36:25 pmSportex може на поклон моторот од ASX-от? Би ми легнало едно дизелче многу убаво.Дојди, извади си го пошто јас не се разбирам од тие работи...ако ти го собере кај тебе?Не за друго... многу ми е голем! МОТОРОТ...!
Sportex може на поклон моторот од ASX-от? Би ми легнало едно дизелче многу убаво.
Цитат: Sportex на 01 Септември 2011, 15:21:57 pmЦитат: MartinAlfista на 31 Август 2011, 20:36:25 pmSportex може на поклон моторот од ASX-от? Би ми легнало едно дизелче многу убаво.Дојди, извади си го пошто јас не се разбирам од тие работи...ако ти го собере кај тебе?Не за друго... многу ми е голем! МОТОРОТ...! На мартин му е помал , овој таман ќе му биде
Све е на дугме, и ниедно сијаличе не свети ))))))))
Цитат: RikiRulz на 01 Септември 2011, 18:59:47 pmСве е на дугме, и ниедно сијаличе не свети ))))))))Hahahahaha Riki ...!
Sportex ова е змејот а..?
i have a problem with asx with the steering wheel.when i park my car i hear a noise like "clack" coming from the steering wheel when i go it around the wheel track. does anbody have the same or similar problem, or know ig the company has any campaign about car recallp.s the car has 10000km and the problems appears after 8000km.
Dear Vas KosI had the same problem with that noise from the steering wheel. I took it to Mitsubishi and they informed me that the spiral of the airback is faulty. I am waiting for a new one because they didnt have it in stock so they will replace it in the warranty. The office told me that its not a very serious problem, yet, because in some occasions this problem may cause the airbag not open in case of an accident. I will have a new one last week of August. I would advice you to go to the dealer and have it checked.