Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Здраво дечки, Само што се подновив со Honda Civic 1.8 Sedan Бензин/Плин од 2008год. Ме интересираше каде би можел да се обратам за спојлери за истиот модел, боди кит и друго?Ви благодарам однапред!
Цитат: MugenRR на 19 Јули 2019, 22:37:41 pmЗдраво дечки, Само што се подновив со Honda Civic 1.8 Sedan Бензин/Плин од 2008год. Ме интересираше каде би можел да се обратам за спојлери за истиот модел, боди кит и друго?Ви благодарам однапред!Ај со среќа, тури некоја слика.
Јас би препорачал да избегнеш бодикитови и такви работи. Размисли во насока на дискретно спуштање, моооожеби заден спојлер и некои нијанса попривлечни бандажи. И на коњ си.
Цитат: zeroSignal на 20 Јули 2019, 11:21:05 amЈас би препорачал да избегнеш бодикитови и такви работи. Размисли во насока на дискретно спуштање, моооожеби заден спојлер и некои нијанса попривлечни бандажи. И на коњ си. Искрено, доста добро изгледа и вака. Но видов една привлечна Хонда Цивик, не знам дали смеам да ја објавам овде? Ќе ги тргнам таблиците - нешто слично на таа би сакал да направам.Понатака би сакал да земам 18ки со некој црн бандаж - сега за сега само испитувам