Автор Тема: Kirils BMW 335i  (Прочитано 9718 пати)

Отсутен kirilsbmw

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 361
Одг: Kirils BMW 335i
« Одговори #30 на: 13 Мај 2019, 01:22:39 am »
Све се мења, ама незнам некако ептен е сочувана и оригинална и не ми се менуваат ствари. Инаку по мерак ентериерот би бил друга боја со м спорт волан и спорт седишта.

Отсутен kirilsbmw

• Јуниор
  • **
« Одговори #31 на: 30 Јули 2019, 16:08:13 pm »
Уште една тема може да се затвори, некако брзо помина мерак на колава, да поминат одмориве и после ке се бара нешто друго интересно.

Отсутен Bokica

• Редовен
  • Пораки: 1479
« Одговори #32 на: 30 Јули 2019, 16:45:08 pm »
ти помина мерак на 306 коњи ? ;D ;D ;D ;D
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the back of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and torque is how far you send the wall across the field once youve hit it.

Отсутен kirilsbmw

• Јуниор
  • **
« Одговори #33 на: 30 Јули 2019, 18:16:38 pm »
Све е навика :)  , шала на страна колата беше многу добра многу брза најбрза што сум имал.
Пак ке гледам нешто со слична моќност

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1298
« Одговори #34 на: 06 Август 2019, 14:36:20 pm »
Бувни една м4ка 😬)

Отсутен kirilsbmw

• Јуниор
  • **
« Одговори #35 на: 07 Август 2019, 17:35:08 pm »
За М4 незнам иако би сакал многу, ама за 435 размислувам.

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4759
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
« Одговори #36 на: 07 Август 2019, 18:34:21 pm »
Мора да се има барем еден v8 во животот :)

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
« Одговори #37 на: 07 Август 2019, 18:43:54 pm »
Кога веќе си во USA, јас воопшто не би ги разгледувал серија3/4. Имаш шестица прекрасна за прифатливи пари...

Отсутен kirilsbmw

• Јуниор
  • **
« Одговори #38 на: 07 Август 2019, 22:16:15 pm »
Ако гледам V8 боље нешто америчко  camaro ss 6.2 или mustang gt,  поевтини се од голф ГТИ :)

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4759
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
« Одговори #39 на: 08 Август 2019, 15:36:47 pm »
Ако ти е битен моторот, брендот не е битен :) BMW се зима ради динамика во вожња, стабилност, прецизност, лесноќа за контролирање...другите ствари ги прават подобро други брендови за помалце пари. Повози ги америчките, можда нема да ти се свиѓа тромавоста на шасијата, непрецизно управување, тежина, големина...јас не сум возел масл кар до сега ама сите викаат дека се сплавови со исклучок на zl1 gt500 итн кои уствари не се масл кар веќе.

И на крај на денот дали ти треба медицински скалпел да љупиш јабука или и обично ноже ќе ти врши работа...во превод кој иде на тркачка патека секој ден па да му требаат сите тие финеси.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20114
« Одговори #40 на: 08 Август 2019, 23:12:34 pm »
Во Америка не би ни размислил европски бренд да купам освен S класа.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43710
  • Il Moderatore
« Одговори #41 на: 09 Август 2019, 00:49:08 am »
Ако си амер патриот - секако дека не би размислил.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #42 на: 09 Август 2019, 01:14:02 am »
Имаше на времето интересна 335 во Хрватска, која го држеше рекордот на Гробник долго време.
Така да, да не ти се мешам во животните планови, ама колата може да се направи многу интересна ако ти се замара и ако имаш стаза во близина.  :)

Отсутен kirilsbmw

• Јуниор
  • **
« Одговори #43 на: 09 Август 2019, 03:43:51 am »
Игор имам планови и желби ама за жал неам баш многу време  :( .  Американскиве коли особено овие што ги спомнуваме во муабетот се стварно добри, имам возено и камаро и мустанг, ама незнам некако тоа пластиките внатре никакви...  Не се брзам многу ја имам икс петката, сеа после одмор ке праам некој планови.

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
« Одговори #44 на: 09 Август 2019, 11:42:55 am »
Ако ти е битен моторот, брендот не е битен :) BMW се зима ради динамика во вожња, стабилност, прецизност, лесноќа за контролирање...другите ствари ги прават подобро други брендови за помалце пари. Повози ги америчките, можда нема да ти се свиѓа тромавоста на шасијата, непрецизно управување, тежина, големина...јас не сум возел масл кар до сега ама сите викаат дека се сплавови со исклучок на zl1 gt500 итн кои уствари не се масл кар веќе.

И на крај на денот дали ти треба медицински скалпел да љупиш јабука или и обично ноже ќе ти врши работа...во превод кој иде на тркачка патека секој ден па да му требаат сите тие финеси.
Не знам за тебе ама јас кога ќе седнам во некој брод што се прекршува и се "тајта" во кривини, едвај чекам да си се вратам на скиролот кај мене...
Има нешто што ме прави по сигурен, по способен во вожњата... Овие другите големите, некако ми се хендикепирани кога станува збор за брзи и остри реакции.
Како и да е, тоа ти треба многу ретко, да не речам некој не ни има потреба од тоа....
Затоа господска голема кола е царска работа. Јас би му сугерирал на Кирил доколку може да гледа 6ка. Одлична вожња, добро држи, голема кола.
Бензин секако, да може да ја среди по ќеиф да му брмчи и еден ремап чисто онака да ја засили малце.