Другар, тоа е затоа што се нафатиле кршот што сте им го однеле да ви го прават. фирма со достигнат толкав обем на работа кај нас никогаш не би се нафатиле крпеници да работат. Се нафатиле и виделе неиде и го направиле на пософистициран начин, начин за кој утре се случи проблем да можеш да се пожалиш. Ак сте сакале крпеници сте требале кај Мишо у гаража да одите па да крпите. Во Плимонт не крпат работат. Да не објаснувам какви све случаеви со нив сум имал и за разлика од многу тука кај нас секогаш сум бил советуван за побезболниот начин. Сме имале и проблемчиња, се решавале на нај професионален начин.
Сум им бутал пари во раце, дај ми го најскапото не сакале да ми гарантираат, за поевтиното ми гарантирале, ако ме сваќаш. Не се они од вчера другар, луѓево ги знаат тука.
Не ти одговараат зошто верувал или не немаат време, премногу работат. Последниот пат кога го видов човекот што пишува тука на форум ми кажа дека стварно нема време. Ја носев колата на директорот да му ја прават. Човекот има пари, му требаше колата да оди на пат. Им ја остава вика правете што треба готово да биде. Ако сакаа можеа да го удрат. Добивме анализа дека можно е да е до плинот но можно е и да е до колата, не сакаа беспотребно да зимаат пари го пратија на провекрка за колата. А се тоа што го пратија да проверува многу лесно сами можеа да го решат и да го удрат ако сакаат. Уште многу вакви случаеви.
Може имало некое недоразбирање ама филмови вакви деградирања се непотребни, не сте ни биле да разговарате да видите што е проблем. Јас немам ништо со Плимонт лично, само сум задоволен од нивната услуга години. За смешни суми да ми кажуваш дека праеле превари ми е во најмала рака смешно.
Знаеш што сватив од твојов муабет?
Дека си се осетил деградиран што не било изработено на начинот на кој ти си мислел дека треба да биде изработено со стручната твоја проверка, затоа што се осеќаш по стручен од Плимонт и се што претставува.
А знаеш каков заклучок добив?
Дека друар ти си го пичи количето и го боли цеф. Завршил работа.
Само му одмагаш за недај боже утре ако има шести проблем на криво да го гледаат.