Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
во неделата на водно од крстот одам надолу пешки и негде на средина меѓу крстот и средно ми стига смс на ВИП, “Вип ви посакува пријатен престој во Монако" сезгазив од смеење..
Има ли некој да знае некој сајт или да знае sim unlock code za sony ericsson c510 ili za samsung galaxy mini, ама да не се плаќа. Се утепав од барање и секаде пари бараат да им е... мам..... у п....
Цитат: MarceCvarce на 20 Декември 2011, 07:36:09 amво неделата на водно од крстот одам надолу пешки и негде на средина меѓу крстот и средно ми стига смс на ВИП, “Вип ви посакува пријатен престој во Монако" сезгазив од смеење.. хахахахахаххахахаххаах
Благодарам за информацијата ама ова изгледа за да ја инсталирам преку мобиле н треба да отидам на странава ама ушре еден бед немам Wi-Fi Рутер дома така да ова ќе почека додека не начекам негде Wi Fi...
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3516&idPhone2=3725Е сега се пониски малце цените па можам да си дозволам и ЛГ Оптимус оне п500Се мислам меѓу галакси мини и тој, разлика во цена е 500ден. Ама незнам како се со квалитет и кој е подобар... дур ја се смислам....упм