Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Луѓе ај ако може малку помош!Кој телефон да го земам htc wildfire s или HTC Desire C.Гледам дека Desire e понов,па затоа прашувам.Кој од овие два да земам или пак можеби некој трет ќе ми препорачате.Ќе ми треба најмногу за гпс-мапи,SPorty Pal и некоја средна камера...
Мислам со интерна меморија од 8 гига идеше, без слот за картички.Стига ли таа меморија за просечен-кон-напреден корисник?
Цитат: Dimitar на 20 Јули 2012, 15:39:26 pmЛуѓе ај ако може малку помош!Кој телефон да го земам htc wildfire s или HTC Desire C.Гледам дека Desire e понов,па затоа прашувам.Кој од овие два да земам или пак можеби некој трет ќе ми препорачате.Ќе ми треба најмногу за гпс-мапи,SPorty Pal и некоја средна камера...HTC Desire C, SonyEricsson Live with walkman или Samsung Galaxy Mini 2.
Цитат: Slavjan на 20 Јули 2012, 15:50:04 pmЦитат: Dimitar на 20 Јули 2012, 15:39:26 pmЛуѓе ај ако може малку помош!Кој телефон да го земам htc wildfire s или HTC Desire C.Гледам дека Desire e понов,па затоа прашувам.Кој од овие два да земам или пак можеби некој трет ќе ми препорачате.Ќе ми треба најмногу за гпс-мапи,SPorty Pal и некоја средна камера...HTC Desire C, SonyEricsson Live with walkman или Samsung Galaxy Mini 2.Aко овој Galaxy Mini 2 e s5570 воопшто не ми се допаѓа!Пред некој ден еден пријател го беше земал.Не да е катастрофа не ми се збори.Камерата е толку неприродна што не може да се спореди и со телефони и од пониска класа.