50% намалена арматура во темели и столбови е изказ на лице кое ниту го познавам ниту знам колку е стручно, за кој работи, чии и какви интереси брани. Ако имаш доказ за истото зошто не го презентираш тоа со факти.
никаква звучна изолација од друга страна е факт кој лесно може да го осетиш со твоите сетила кој дефинитивно би ме одвратил од живеење во зграда на офис ком.
Твоите искази за лоша изолација исто така немаат никаков доказ.
Од каде да знаеме ние во која зграда си бил ? Во кој стан си бил ? Дали стварно имало 2 стана до лифтот? Дали ти имаш доволно перцепција да осетиш колку е далеку лифтот од твоето место на перцепција ? Дали имаш направено анализа со соодветен мерач во други згради на тоа растојание од лифтот ? Дали воопшто си бил во зграда на Офис Ком? Дали воопшто си бил во зграда и во стан? Дали воопшто имаш другари ?
Се додека не приложиш релевантни докази за сите овие прашања од погоре, за мене и за останатите си еден обичен трол кој сака да се прави интересен.
Друга работа. Најмалку јас ќе се позамарам да ти докажувам тебе за количината на железо во некоја зграда.
Како што кажуваш дека имаш многу добри сетила, осети дали некоја зграда има доволно железо и квалитетен бетон. Па кажи му на луѓево каде да си купуваат станови.