Пак ќе биде супер, не е битно занесување каросериски туку шасиски. Делува дека не е стигнато до шасијата и задните потпирања. Со среќа во претстојниот период, и се надевам со многу мерак пак ќе си се вози аутцето. Затоа што многу вреди да се вози.
Da da da, toa e planot, i jas i tatko mi ima golem merak za kolata da se sredi , pa zdravje, na toa se odi 😀😀
Вака на око, делува дека лесно ќе се среди.
Muabetot na majstorot beshe - " da znaas so se imame praveno, ova e nisto " 😁😁😁
Треба да се провери одоздола како изгледа. Ако не, кај Богдановски
Toa go rece i majstorot, mora da ja rasture cela, i del po del da vide sto treba da se smeni, po nego imalo nekoj panele ( gi kaza strucno, nemozeh da zapamnam ) koj spored nego se osteteni, pa da videl so kakva sostojba se.
Zdravje da zavrseme so ova procenki, osiguruvanje i slicni glupusti, pa ke ode da se prave
Со лесно нека е средувањето, се надевам дека се ќе биде покриено од осигурителната компанија, не знам баш како функционираат тие работи. Делува океј-ish, ќе се среди возилцето, само вие да сте добри. Мислев дека е директен удар со комбето. Имаше некое воздушно активирано?
Da da, toa najbitno, jas i sin sme dobri ( fala mu na boga ) , trckame osiguritelni kompanii, bi trebalo da sredat oni, udarot e nazad vo voziloto