Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Прво, пробај наточи до горе,, знам тешко е, јас вчера им остаив 5050 денари за до горе, ама со 7 литри, едвај резервата ја покриваш...
Ти рѓосал мерачот на 7л, наточи пун резервоар, да се подмачка шипчето пловакот
Како си го немал проблемот кога имаш друга тема отворена за истиот проблем. Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Подобро да не паѓа него да паѓа како кај мене, 320км а веќе е на пола резервоар
За два дена 85км?Зарем се исплати на секои 3 дена да одиш на бензинска?Стрелката можеш да ја игнорираш. Точиш гориво, ресетираш дневна километража и пратиш.
Цитат: Ѓорѓи на 28 Октомври 2018, 22:28:36 pmПодобро да не паѓа него да паѓа како кај мене, 320км а веќе е на пола резервоар 320км пола резервар добро разбрав??? на Плин си или на метан?
Цитат: Simo - Carrier159 на 28 Октомври 2018, 21:35:25 pmТи рѓосал мерачот на 7л, наточи пун резервоар, да се подмачка шипчето пловакот Неколку пати сум точел до капаче ама сега со цениве толку можам да си дозволам шала на страна кажуј некое чаре еден од поискусните си овдека почна апла на живци да ми оди сказалкава .
Прати си поминати километри не и се замарај на сказалката види баш дали ке светне резерваSent from my FIG-LX1 using Tapatalk