Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: DENDE-LANCERED на 08 Ноември 2016, 11:10:22 amЦитат: zeroSignal на 08 Ноември 2016, 10:26:06 amИако прашањето е до Саше, ја ќе ти одговорам за моите WR D3 - еве веќе четврта сезона ќе ги возам, не се нешто многу потрошени, али па не се ни нешто многу возени. Нека имаат поминато вкупно околу 15.000 км.Денес ќе има промоција на WR A3, зимски гуми наменети за спортски возила. Хауевер, ако ти улетуваат WR D4 за океј цена, можам од искуство со задоволство да ги препорачам. Kade e promocijata?На саем, ама затворена промоција е, за медиуми. Како и да е, Нокиан се добри гуми. Секако дека има подобри, ама за цената се меѓу бест-бај.
Цитат: zeroSignal на 08 Ноември 2016, 10:26:06 amИако прашањето е до Саше, ја ќе ти одговорам за моите WR D3 - еве веќе четврта сезона ќе ги возам, не се нешто многу потрошени, али па не се ни нешто многу возени. Нека имаат поминато вкупно околу 15.000 км.Денес ќе има промоција на WR A3, зимски гуми наменети за спортски возила. Хауевер, ако ти улетуваат WR D4 за океј цена, можам од искуство со задоволство да ги препорачам. Kade e promocijata?
Иако прашањето е до Саше, ја ќе ти одговорам за моите WR D3 - еве веќе четврта сезона ќе ги возам, не се нешто многу потрошени, али па не се ни нешто многу возени. Нека имаат поминато вкупно околу 15.000 км.Денес ќе има промоција на WR A3, зимски гуми наменети за спортски возила. Хауевер, ако ти улетуваат WR D4 за океј цена, можам од искуство со задоволство да ги препорачам.
Колку ли се веродостојни тестовивеhttp://www.autoexpress.co.uk/accessories-tyres/93097/winter-tyres-test-20162017-best-tyre-brands-and-uk-prices-compared
Ај да да повторам. Ноќијан НИКАД ВИШЕ.
Цитат: yarre на 11 Ноември 2016, 10:10:29 amАј да да повторам. Ноќијан НИКАД ВИШЕ.ЛАЈКИ јас размислувам исто, прилично нова гума од поскапите модели со нецели 10.000 поминати км ми пукна на автопат сама од себе на брзина од околу 160 км/ч. И се тоа се случуваше во една вукојебина во Турција во 02 саат по полноќ.Абе колку сака нека се добри и фалени по тестови, пре би купил половни Тигар отколку било какво нови Нокиан.
Цитат: kalimero на 11 Ноември 2016, 15:20:07 pmЦитат: yarre на 11 Ноември 2016, 10:10:29 amАј да да повторам. Ноќијан НИКАД ВИШЕ.ЛАЈКИ јас размислувам исто, прилично нова гума од поскапите модели со нецели 10.000 поминати км ми пукна на автопат сама од себе на брзина од околу 160 км/ч. И се тоа се случуваше во една вукојебина во Турција во 02 саат по полноќ.Абе колку сака нека се добри и фалени по тестови, пре би купил половни Тигар отколку било какво нови Нокиан.Se mi izgleda deka ne doobjasni ubavo.Dali toa pukanje na guma ti se sluci koga odese ili se vrakase od odmor vo Turcija?
Na vrakjanje, ali sto toa ima vrska, pukna zidot na prilicno nova letna guma, koja bese zadna vo slucajot. Napred vozev kontinental, tie gajle nemaa uste nekolku pati do istanbul i nazad.