Toj 8-мица 100% е инфилтриран на форумов како некој си дилер...ГАРАНТ...Ама ке го разоткријат...
Него он топик аген.
Стварно и јас не ја разбирам политикава на продавнициве за гуми. Дали е хит, кога ке отидеш у продавница и прашаш колку ви се цените, ми вика паааааа пример 3000 денари, а тебе можам да ти ја дадам за 2600...

Е што бе да не сум толку убав или се знаеме 100 и кусур години па за мене се толку...Бог да чува...Или колку ек земеш? Пола гума ке зеам ебате беља...Стварно не разбирам...А сите до еден така прават...
Или па ако те знае, ке ти набие цена 300 посто и после ке ти рече еве ке ти ја дадам тебе за 3000, а толку и е редовна цена, и му викаш а бе ке ти зеам 4 ....ООООО па што не кажеш имаш уште мхм, пута толку, минус 20% и одприлике за 4 комада ке ти излезе 2600...
А ти рекол првично 3550...И викаш у ПМ овој ми спушти 950 денара, у пм, хиљадарка по гума, значи 4 помалку...
А уствари за сите е таа цена, само кој како ке ти се поггоди од ПРЕ продавачиве...И мислиш дека си дечко ипол и едка си ти тој со најбољата цена...безвезе...
Глупости живи....
ЗА тебе и како за тебе...ААААА те прати ооооон, е па за него е оваа цена, значи чим он те пратил, негова имаш...
После муабетот не знаеш дали да плачеш или да се смееш...