Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Здраво. Еден пријател ми понуди нови зимски гуми Cachland, произведени 1820. Неможев некои инфо да најдам на нет, освен дека се кинески, па дали некој имал искуство или нешто слушнал за оваа марка. За 195/65/15 гума се зборува. Убав ден
Мишелинки е широк поим - модел и година на производство ќе ни каже многу повеќе за истите.
Цитат: DonIvan на 14 Ноември 2020, 12:19:27 pmЗдраво. Еден пријател ми понуди нови зимски гуми Cachland, произведени 1820. Неможев некои инфо да најдам на нет, освен дека се кинески, па дали некој имал искуство или нешто слушнал за оваа марка. За 195/65/15 гума се зборува. Убав денЗа парите се арни. Нормално дека неможеш да споредуваш со Пирели. Инаку кинеска гума вози пола Македонија.Ако планираш да леташ со 200км/ч, барај други или ако планираш да товараш. Тогаш се оди на ефтина а многу добра варијанта Petlas турски.
Поарно прашај, Тигар/Рикен не е срамота.
Ke brkat rabota.Ako te procitav ubavo barash, 205/60 R16?Jas vozam sava eskimo hp2 taa dimenzija ama 1 mesec samo.Prethodno vo druga dimenzika na druga kola mi bea ok pa si gi kupiv pak
Момчила, има ли некој искуство со вакви гуми?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)како се однесуваат на мокро, суво и снеК?
Цитат: Power to the people на 14 Ноември 2020, 22:33:58 pmПоарно прашај, Тигар/Рикен не е срамота.Сум забораил да пишам, Tigar Winter