Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Не ги знам цените како се движат за таа димензија, но ако ти е за една сезона земи нешто во ценовен ранг на Тигар, Сава, Матадор и слично.Додека се нови овие гуми не би требало да имаш проблем, се разбира, без да им ги истражуваш лимитите За понатаму, Јас би размислил и на варијанта, поевтина гума со порано менување. Трошокот ќе биде сличен, но сметам дека на снег новата гума ќе има поубав грип од некоја неколку години истрошена премиум гума.
https://www.etyres.co.uk/how-to-change-your-tyre-size/Има калкулатор, и вели +/- 2.5%Во твојот случај е преку 3% разлика.
Дечки кој имаше од тука NOKIAN WR D3 ?Ги бива или да барам нешто друго
Дечки кој имаше од тука NOKIAN WR D3 ?Ги бива или да барам нешто друго[/quotЦитат: tomaso на 24 Септември 2019, 12:29:36 pmДечки кој имаше од тука NOKIAN WR D3 ?Ги бива или да барам нешто другоЈас имам, после првата сезона се распаднаа, морав да ги рекламирам во Мотоцентар. Среќа МОтоцентар се ретко профи компанија па прифатија рекламација
Цитат: tomaso на 24 Септември 2019, 12:29:36 pmДечки кој имаше од тука NOKIAN WR D3 ?Ги бива или да барам нешто друго[/quotЦитат: tomaso на 24 Септември 2019, 12:29:36 pmДечки кој имаше од тука NOKIAN WR D3 ?Ги бива или да барам нешто другоЈас имам, после првата сезона се распаднаа, морав да ги рекламирам во Мотоцентар. Среќа МОтоцентар се ретко профи компанија па прифатија рекламацијаDa ne imas WRD4, тие се распаѓаа. 3 беа океј.