Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Cuore Sportivo на 19 Декември 2012, 09:07:49 amЦитат: AUUU на 19 Декември 2012, 08:20:22 amЕва ја лично возам САВА Ескимо ама подобро е да не ти треба да закочиш нагло на влажен асфалт. Се лизга како по мраз да кочиш. А ако пресметаш колку пари ќе ме кошта маска+браник+фар+.... МНОГУ е поефтино да се купи премиум бренд како што кажа caki.На влажна подлога летните се подобри од зимските.глупости
Цитат: AUUU на 19 Декември 2012, 08:20:22 amЕва ја лично возам САВА Ескимо ама подобро е да не ти треба да закочиш нагло на влажен асфалт. Се лизга како по мраз да кочиш. А ако пресметаш колку пари ќе ме кошта маска+браник+фар+.... МНОГУ е поефтино да се купи премиум бренд како што кажа caki.На влажна подлога летните се подобри од зимските.
Ева ја лично возам САВА Ескимо ама подобро е да не ти треба да закочиш нагло на влажен асфалт. Се лизга како по мраз да кочиш. А ако пресметаш колку пари ќе ме кошта маска+браник+фар+.... МНОГУ е поефтино да се купи премиум бренд како што кажа caki.
Цитат: filipv на 19 Декември 2012, 10:03:53 amЦитат: Cuore Sportivo на 19 Декември 2012, 09:07:49 amЦитат: AUUU на 19 Декември 2012, 08:20:22 amЕва ја лично возам САВА Ескимо ама подобро е да не ти треба да закочиш нагло на влажен асфалт. Се лизга како по мраз да кочиш. А ако пресметаш колку пари ќе ме кошта маска+браник+фар+.... МНОГУ е поефтино да се купи премиум бренд како што кажа caki.На влажна подлога летните се подобри од зимските.глупостиПак теории пред пракса а?Јако.Ајде пак тестот постиран од Коуре...http://forum.carclub.mk/index.php/topic,23.msg340372.html#msg340372
Цитат: AUUU на 19 Декември 2012, 08:20:22 amЕва ја лично возам САВА Ескимо ама подобро е да не ти треба да закочиш нагло на влажен асфалт. Се лизга како по мраз да кочиш. А ако пресметаш колку пари ќе ме кошта маска+браник+фар+.... МНОГУ е поефтино да се купи премиум бренд како што кажа caki.да бе јас секој ден летам, башка вчера тоа заврнало јас кочам абе санка од влада до фонтана се лизгав и срека таму застана па се паркирав остаив колата кај фонтана и пешки до дома.
А како ги одржавате летните гуми во зима? Ги премачкувате со нешто посебно? Гледав некое такво средство во Хубо ама не бев при пари