Автор Тема: Интернет  (Прочитано 154806 пати)

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
Одг: Интернет
« Одговори #135 на: 17 Мај 2012, 16:48:12 pm »
Закон Чичко Спортекс!

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #136 на: 17 Мај 2012, 16:49:09 pm »
Посебно кога е бесплатен...нели...ептен е закон! ;D

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
« Одговори #137 на: 17 Мај 2012, 17:32:40 pm »
Па тоа им барав не ми даваат зошто сум немал некакви субвенции... Клошари невидени 6 години пари им давам и нејќат рутер да ми дадат срамота.

Субвенции ке бараш од владата..а за рутер појди и купи си сам и си го намести.Имаш ефтини рутери што ке ти вршат добра работа. Изгледа на овие од ОНЕ им здосадил животот веќе..Не за џабе се на дното последниве години, по појавувањето на ВИП.

П.С: Да не постирам јас speedtest да видите брзина 6 mbps DL и 0,30 UL  Телеком Rules :(

Колку ти наплаќаат за тие 6 mbps DL ?

Се знае 1200 ме пљачкаат секој месец..Пошо од поодамана го имам земено пакетот. Сеа со ново на 800 треба да сум, освен ако се прават будали, и не ме префрлат на новиот пакет.

@Prcot по правило треба тие да ти ја обезбедат потребната опрама во зависност од моменталната технологија со која располагаат. Мислам дека 1000 ден. или помалку за нив не е ништо, за да изгубар еден претплатник како тебе. Ама што е тука е, оди и расправај се со нив, може и ке ќариш едеен рутер.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44364
  • Il Moderatore
« Одговори #138 на: 17 Мај 2012, 18:27:27 pm »
Еее до Велес стигна оптика, а ја во Џорче уште немам :(

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #139 на: 17 Мај 2012, 18:30:36 pm »
Центар и немам оптика, далеко е Џорче :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #140 на: 17 Мај 2012, 18:33:21 pm »
И јас немам дома оптика. Има кабел... ама нема нет на кабелот.

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
« Одговори #141 на: 17 Мај 2012, 18:35:08 pm »
Далеку сме ние од оптиката уште..Ке почекаме уште некое време додека Телеком ја покрие цела Македноја со оптика. Знам  имаше до некои места оптика од телеком, ама што бидна со тоа назнам.. Дотогаш само уживајте во "оптиката на близу" :D

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #142 на: 17 Мај 2012, 18:45:47 pm »
Имам јас оптика на работа ;)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #143 на: 17 Мај 2012, 19:46:36 pm »
Па тоа им барав не ми даваат зошто сум немал некакви субвенции... Клошари невидени 6 години пари им давам и нејќат рутер да ми дадат срамота.

Субвенции ке бараш од владата..а за рутер појди и купи си сам и си го намести.Имаш ефтини рутери што ке ти вршат добра работа. Изгледа на овие од ОНЕ им здосадил животот веќе..Не за џабе се на дното последниве години, по појавувањето на ВИП.

П.С: Да не постирам јас speedtest да видите брзина 6 mbps DL и 0,30 UL  Телеком Rules :(

Колку ти наплаќаат за тие 6 mbps DL ?

Се знае 1200 ме пљачкаат секој месец..Пошо од поодамана го имам земено пакетот. Сеа со ново на 800 треба да сум, освен ако се прават будали, и не ме префрлат на новиот пакет.

@Prcot по правило треба тие да ти ја обезбедат потребната опрама во зависност од моменталната технологија со која располагаат. Мислам дека 1000 ден. или помалку за нив не е ништо, за да изгубар еден претплатник како тебе. Ама што е тука е, оди и расправај се со нив, може и ке ќариш едеен рутер.

400 динара ;D ;D ;D ;D

Осим у случај да отворам фирма, побрзо не ми треба.

Посебно кога е бесплатен...нели...ептен е закон! ;D

Налет на работа што е 100 mbps кога 99% од интернет придобивките се блокирани ;D ;D

Отсутен igorN73

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 698
« Одговори #144 на: 17 Мај 2012, 19:55:45 pm »

Се нема случено да падне нет...многу стабилен интернет :D

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #145 на: 17 Мај 2012, 21:37:36 pm »
ama sepak Telekom se najskapi. Inaku vo Uganda, 256KBPS internet e 350 USD mesecno ! Vo 2/3 od vremeto NEMA KONEKCIJA, i dodeka gadnite smrdlivi Indijci ne dojdat pa ne mozes da se razberes, PC NE ZNAAT da vklucat ama cashot vo dzeb mesecno im e pogolem od 3000 USD !!!

E taka se pravi biznis. A ne vo MK sme nasle pa sme zasle.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #146 на: 17 Мај 2012, 21:48:42 pm »
Ах се прашував кога ќе се спомне Африка.... Бугар, пробај на овој линк постирај, поарно: forum.CarClub.co.za

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #147 на: 17 Мај 2012, 21:55:29 pm »
Ме заболе мене стапот за Африка, ова не е Африка ;D - Цитат од викенд на мртовци.

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3039
« Одговори #148 на: 17 Мај 2012, 21:57:01 pm »
Bugar во кој град си во Уганда?

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #149 на: 17 Мај 2012, 21:58:42 pm »
Не беше во Конго? Јас мислев во Конго дека е......