Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
ne posakuvaj nisto so t tugjo, inace bi sakal korveta i BMW dzip x6 onie golemine ili x7 kako bea...
Цитат: eli428 на 13 Ноември 2011, 00:24:41 amJas bi gi zela site, na proba A najmnogu si go sakam Rovercetoooooo Да не ти дојде многу од пробување? ) Да не ти се снеарни мислам )
Jas bi gi zela site, na proba A najmnogu si go sakam Rovercetoooooo
Хихи, за дивно чудо, и ја собрав некој глас Me = happy Jaguar-от на Едон;Integra-та на Катанга;Alfa-та на Кизо;Peugeot-от на Ѕ16;Honda S2000 на 4gt63t;EVO-то на Иво.П.С. Ако (ахем) „позајмувам“ од некој автомобил на некој од нашите членови, би идел на озвучењето на Боки (без музиката ) и задниот спојлер на Денде
Цитат: velestrumf на 13 Ноември 2011, 05:21:00 amХихи, за дивно чудо, и ја собрав некој глас Me = happy Jaguar-от на Едон;Integra-та на Катанга;Alfa-та на Кизо;Peugeot-от на Ѕ16;Honda S2000 на 4gt63t;EVO-то на Иво.П.С. Ако (ахем) „позајмувам“ од некој автомобил на некој од нашите членови, би идел на озвучењето на Боки (без музиката ) и задниот спојлер на Денде На Боки музиката е за народно весеље земи му ја ќе ти затреба некогаш..
Коцката на КУОРЕ.....!
Цитат: Sportex на 13 Ноември 2011, 22:03:40 pmКоцката на КУОРЕ.....!Јас мислев гољфот мој го сакаш
РС-от на ДареЕво-то на ИвоИнртегра-та на БанзаГолф-от на ЕдоносАуди-то на СашеКсара-та на Аце