Автор Тема: Кој автомобил на некој од нашите членови би сакале да е ваш ?  (Прочитано 25137 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43926
  • Il Moderatore
Алфата на Carrier ќе му ја крадам некој ден.. :D
И пежотчето на С16...ми ја враќа љубовта кон пежо тоа количе што и не е баш количе :D

Слушај, понекогаш заборавам да ја заклучам, проверувај си од време на време кога поминуваш по моја улица, ќе ти се посреќи еден ден :D :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6190
  • 69
ОПЕЛОТ на Фаланга!
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Integra-та на Катанга зошто е побрза од на Банза :D :D :D

Реков ја ти си ненормален :):):):):):):):)

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
BMW то на Ѕвонко

Мојто ;D

И тоа А4 чето на Саше нема лошо да дојде 8)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11752
  • Архитект
На ЛП i30.
Да го земам и да го мавнам во ѕид директ.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43926
  • Il Moderatore
На ЛП i30.

;D ;D ;D ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34151
  • Таков е животот... јебига
ОПЕЛОТ на Фаланга!
Јееееее  ;D ;D ;D

Присутен kimi makedonski

• Редовен
  • Пораки: 2837
  • Слобода или смрт
ОПЕЛОТ на Фаланга!
Јееееее  ;D ;D ;D
Ако си по старите опели имам јас бољи. Фаланга извини вака ама што е така така е. :D :P

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
ОПЕЛОТ на Фаланга!
Јееееее  ;D ;D ;D
Ако си по старите опели имам јас бољи. Фаланга извини вака ама што е така така е. :D :P
Абе ајде бољи. Ккаов беше твојот? Кадет Ц? Мојот е антика во споредба со твојот :) Затоа и ми го сакаш признај сега :D

Присутен kimi makedonski

• Редовен
  • Пораки: 2837
  • Слобода или смрт
ОПЕЛОТ на Фаланга!
Јееееее  ;D ;D ;D
Абе ајде бољи. Ккаов беше твојот? Кадет Ц? Мојот е антика во споредба со твојот :) Затоа и ми го сакаш признај сега :D
Па не е толку постар може едно 5-7 години максимум. Инаку да кадет ц од 75 та ќе го ставам во гаража.
Туку знаеш до скоро мислев дека се повеќе слични но имало многу разлики. Изгледа од мојот почнува преокретот. Знаеш дека кај мене се исти добар дел од деловите со последниот кадет до 92? Брава, уложак за палење, алтернатор, пумпа за кочници се тоа се фаќа дури и од корса од деведесетите, а од кадетт б ништо не одговара дури се зачудив колку се различни иако се серија еден по друг а тука имаш разлика од 20+ години.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
РС-от на даре, интеграта на банзаи, 106чето на боки, гољфот на томи и е46ката плава купе не ми текнува името на членот :D
едит: го заборавив и гољфот на 2фаст4ју, ама 6ката хајлајнот со предниот браник од R :)
« Последно менување: 15 Ноември 2011, 00:10:10 am Kimi R »

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Кими, само моторите им се слични. Другото е различно. Мојот е old-timer твојот е new-comer :D

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
РС-от на даре, интеграта на банзаи, 106чето на боки, гољфот на томи и е46ката плава купе не ми текнува името на членот :D

Бокицивик ??  :D ;D ;D :D

Отсутен The Boy Next Door

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 491
  • Pug 205 GTI - the drive of your life !
Јас се извинувам ,НО избрзав што само го посакав Боричето на Нуме. ;D

205 гти ТУРБО на гтиТ. ;) ;D

Вадење СТРАШНИ ЗВУЦИ,вчера околу 9 и 30 или 10 кај градска болница на семафорот.Тргање ...... КАТАПУЛТ ......... го снема. УПМ  ;D

Јас мислев дека ќе се крене на две тркала. :D :D :D :D
Не возам брзо, ниско летам.

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
На ЛП i30.
Немој бе.. Нема смисла...