Автор Тема: CARclub роденденска прослава!  (Прочитано 36071 пати)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6109
  • 69
Одг: CARclub роденденска прослава!
« Одговори #30 на: 12 Ноември 2011, 10:46:58 am »
Одлична дружба, супер луѓе, фантастична организација. Најголем впечаток ми оставија благите работи, па еве еден момент и од нив :))

Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #31 на: 12 Ноември 2011, 11:20:56 am »
Супер жирла за една супер помината година со carclub. Тортата не ја пробав, моето парче му го дадов на Кизо, сепак постар е ;D

Криво ми е што немаше доволно време со сите да се запознаам и поздравам и убав муабет да си направиме. А и каснев еден саат, ама виша сила јебига ;D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11735
  • Архитект
« Одговори #32 на: 12 Ноември 2011, 11:36:27 am »
Одлична дружба, се беше на место. Многу весели лица спремни за добар провод. Фала на сите што дојдоа, фала на организаторите што одлично си ја завршија работата и фала на s16 што си отиде порано за да му ја јадам тортата :D :D

p.s. Апаратот со картичката за блицот е на Дени (ги очекуваме неговите слики). Иначе не беше кредитна туки визит карта. :)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22217
« Одговори #33 на: 12 Ноември 2011, 11:40:11 am »
Bravo decki...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54948
  • Махер
« Одговори #34 на: 12 Ноември 2011, 11:42:53 am »
Куоре166 да беше капетан на Титаник, бродот ден денес ќе пловеше. Мајсторски изведено! Поздрав до сите што присуствуваа, и треба почесто да се гледаме!

Прва година помина
грутка од срцето падна,
Втора година намина
портал в гради изникна.
Трета година Земјата
на Зеро виде колата.
:)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #35 на: 12 Ноември 2011, 11:44:19 am »
Одлично сте го прославиле роденденот, портал, собир, дружба, торта... браво дечки. Криво ми е што не можев да присуствувам, а ме немаше добри недела-две и на форумов, поради многу обврски од семејно и образовен карактер. Денеска завршив па еве ме пак на форумов после подолго време и те како пријатно за сурфање ми дојдоа промениве, особено порталот. Среќен роденден карклаб и нек е за арно и за убаво  :D

p.s. Long live carclub.mk ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #36 на: 12 Ноември 2011, 11:55:03 am »
Велкомензи бите Кими. Штета што не беше тука.

Изумив прееска, браво за двете форумски девојки Ели и Иванче :) Следниот собир ќе ги спремам да бидат Carclub зајчици :)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #37 на: 12 Ноември 2011, 12:08:39 pm »
Ајде сликари побрзајте со развивање на филмот и пастајте по слики да се подсетиме што се всушност се случи вчера. Галиба не ќе да бевме многу трезни.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #38 на: 12 Ноември 2011, 12:13:43 pm »
Многу... мноогууу убаво си поминав... весело... мераклиско за мерак :)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #39 на: 12 Ноември 2011, 12:14:09 pm »
Браво дечки браво!!! Одлична журка со уште бољи клабери - ја би да опетујемо ;)

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
« Одговори #40 на: 12 Ноември 2011, 12:23:10 pm »
Само ако нема од тоа тортата за ние што не бевме во можност да присуствуваме...;D

Сигурно сте поминале одлично
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17441
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #41 на: 12 Ноември 2011, 12:23:17 pm »
Отспав на впечатоците од роденденот, и полека но сигурно си се подредуваат и конечно можам да ги склопам во една мала благодарница:

Прво, благодарам на Фаланга и неговата сопруга што скршнаа од нивната рута само да ме соберат мене. Двајцата се мноооогу пријатни луѓе за муабетење и за друштво, и наредното нивно доаѓање во Гостивар, очекувам нивен повик да бидат убаво почестени за добрината што ми ја подарија.

Понатаму, пристигнувањето во Гран Клуб ми внесе трема, зашто мислев дека ќе ги заборавам сите што ќе ги запознаам, но воопшто не беше така - секој си има свој препознатлив карактер: osmica3921 киснеше покрај билијардот, bokicivic се жалеше за затегачот, Sportex ги нервираше Алфашите, velestrumf беше весел како и секогаш, gOJDO поставуваше граница во испиени чашки... и така натаму. Многу ми е мило што дојдов, запознав многу пријатни луѓе, и заклучив дека сите се дружеа со секого, како едно големо семејство.

И повторно понатаму: излегуваш од Гран Клуб, и те чека паркинг кој се гледа еднаш на многу години. Сите возила кои ги гледаш на слики, се 17 пати поубави во живо. Лансерот на Денде, Алфите на тројцата дежурни Алфисти, Ксарата на Аце, Honda S2000 во која се заљубив и уште многу други коли кои ти оставаат впечаток вреден за паметење.

Сакам да се заблагодарам на мама Ивана и тато Казан - луѓе вредни за запознавање, Мики cuoresportivo166, Carrier166 за друштвото и превозот до дома со неговата *немам зборови да ја опишам* Алфа... Благодарност до СИТЕ, денеска се разбудив со насмевка.

Да се дополнам: благодарност и до Класниот, Банзаи, Велештрумф и сите одговорни за организацијата и реализацијата на забавата, you made a young 'clubber' very, very happy!

КАРКЛУБ НЕ Е ЗАЕБАНЦИЈА!

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
  • Пораки: 5087
« Одговори #42 на: 12 Ноември 2011, 12:39:25 pm »
alalda vi e luge EKSTRA STE SI POMINALE !

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #43 на: 12 Ноември 2011, 12:46:19 pm »
Ајде и ја да си пишам..

Сериозо можам да кажам дека сум пресреќен што сум дел од нешто вакво, прекрасно е чувството
Класен, ти кажав и уште еднаш ќе ти кажам, БЛАГОДАРАМ за CARclub!!! Успеа да споиш толку луѓе на едно место и сите да се со насмевки на лицето, секоја чест...
Локацијата беше ненормално добра! како створена за клабери
Исто да им кажам Фала на сите други, штрумф, с16, банза и компанија, алал да ви е!!
Се запознав со доста луѓе, кој од кој...клабери, неверојатни сте
Едвај чекам нареден собир, наредно гледање и дружење со сите вас!
Мислам дека на ваква одлична прослава секој може да ни завиди
Браво за сите сите што дојдовте од друите градови, стварно сте феноменални!

CARclub е далекууу од заебанција, само напред!!!

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1815
« Одговори #44 на: 12 Ноември 2011, 13:11:23 pm »
Луѓе CarClub стварно не заебанција!!!

Поздрав до цела екипа!
Never drive faster than your Angels can fly.