Клабери и клаберки, чујте и почујте!! (
инфо: земете си марамче, стануе емотивно на крајот
)
Мислам дека и немаше подобар начин да се прослави првиот роденден на нашиот ни мил ем најдраг клуб. Толку луѓе... исправка... толку ПРЕКРАСНИ луѓе на едно место, собрани за убав провод, дружба и зезање, едноставно... не знам, ретко кога сум останал без зборови, ама ете, бива и такво чудо
Сакам од се’ срце да ви се заблагодарам на сите што дојдовте, особено на тие што не се од Скопје, алал да ви е, тоа особено многу ми значи и мене, а верувам дека и на рестото администрација
Немате претстава колку ми е мило, колку сум среќен што дојдовте во толку голем број, и си поминавте убаво. Месец дена сум хронично ненаспан, со работни обврски до бесвест и назад, ама вакво нешто, и тек како дава волја за живот
Ви благодарам на сите!
Најискрено ваш,
Велештрумф
П.С. Огромен поздрав до сопствениците на локалот, не сум запознал толку добри газди до сега.
П.П.С. За тие со кои не успеав да се запознаам, јас сум тој (мислам и единствениот таму) со црвена CARclub маица (што после мораше да биде сменета, оти билјардов да ти бил спорт со многу физичка активност
)