Луѓето имаат скептичност и недоверба порадио 0.9 на рено? Мислам ма дај ликот со аудито 1.9 тди го има возено 0.9 тце хаха..
1.4 130 во Рено и 140 во Опел и тој појакиот на стратро се супер мотори ама во погрешни автомобили, стотици килограми над конкуренцијата а тоа нуди за возврат поголема потрошувачка и лоши перформанси.
Затоа луѓето имаат право на скептичност и недоверба кон малолитражните турбо бензинци. Па и еден 1.4 турбо со 130 во Рено, односно 140 во Опел, беа катастрофа од мотори, кои на папиру ветуваа чуда и чудеси.
Јас, после искуството со 1.2 Т и 1.5 Т веќе не сум скептичен. За 1.0 тси ли екобуст, ќе видам кога ќе ги возам.
Читај малку, не се летај цело време.
Ама и ти полека со летање и лошо интерпретирање на моите коментари. Можеби прочитај два пати пред да ме пратиш на летање.
Спомна 0.9 тце и 1.4 на рено и опел за кои истите прокоментирав. Ако мислиш дека скептиците на темава за 1.0 тси се скептици зошто пробале или слушнале нешто лошо за за тце е комедија
Право на скептичност од типот на “ова брат за 100.000 ремонт ќе му треба 100%, ова на угорница курац тргање” и такви маалски муабети не е скептичност туку мрсење муда.
Ај, пошо очигледно некоја централа ти пребацува, кажи ми КАДЕ и КОГА јас сум кажал дека луѓето имаат скептичност
поради 0.9 ТЦЕ на Рено, баш ме интересира?
И што е битно што има возено ликот со 1.9 тди?!