Sportex гарант мисли дека така му зборуваш од инат и од што ти е криво. Нели Хјундаи се најдобри во се, им нема рамни во ништо, па така што и да возиш друго е срање во однос на Хјундаи. Значи ти сега јадеш лања затоа што ти е криво што си дал толку многу пари за никаков Mitsubishi ASX, а за помалку не си го купил прекрасниот и инзовнореден ix35 на кој нема да му има рамен во наредни 200 години доколку Хјундаи реши да не вади нов модел.
Интересна споредба Мицибуши и Хјундаи.
Колтот е поружен од и20
и30 и спортбекот се подеднакво ружни
Новата Елантра, ако е тоа пандан на Ланцер е во предност
IX35 кој вика дека е ружно тогаш за него А ЕС ИКС е кењеф.
Така да Хјундаи според мене го надмина Мицибуши, Ниссан поодомна, на ред е Тојота.
Хонда е специфична марка и тука ќе нема споредба.
Хјундаи го споредувам со јапанците затоа што заедно играат на картата ефтино а квалитетно. До сега, кој имал Хјундаи не се пожалил за квалитет. А Јапанците знаеме дека се посраа, посебно Мицибуши и Тојота.
Изгледот е ствар на вкус.....некому се допаѓа некому не.
И мене не ми се свиѓа Коцката твоја, чак што не би ја ни погледнал никогаш, ама ете тебе ти е најубава на цел свет и да не ти страв од женати би си спиел со неа у ист кревет.
Кога му реков на другарми, кај ја најде бе оваа за женска да ја фатиш, ружна е ко ноќ?...Ми рече само...Ела да ја видиш со мои очи па ќе ти стане јасно.
Се слагам дека дизајнот на Митсубиши одсекогаш бил дискутабилен, но секогаш бил препознатлив за разлика од безличниот и неодреден дизајн на Хјундаи.
Еднаш крадат од опел, еднаш од Форд, еднаш од кај ќе им текне, па шо ќе упали упали, шо не здравје, пак ќе украдеме од друг.
За разлика од Љунда и најновиот Лансер што ќе излезе после 10 години секој ќе го препознае под дефаулт и ништо да не пишува на него...дали ќе биде исто со нивиот Љунда И40 после 10 години.....