Гласање

Па што мислите како изгледаат возилата кои ги продава Хјундаи во моментов?

Нема поубави и поелегантни возила на светот
1 (1.4%)
Одличен дизај
10 (14.5%)
Просечен дизајн, задоволителен кога би одлучувал да купам
23 (33.3%)
Подпросечени дизајн без препознатливи линии и стил
20 (29%)
Грди се до степен што ќе ги прескокнам кога ќе купувам автомобил
10 (14.5%)
Најодвратни се, гад ми е да влезам во таква грдосија
5 (7.2%)

Вкупно гласови: 69

Автор Тема: Дизајнот на возилата од моменталната понуда на Хјундаи  (Прочитано 23816 пати)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100
Оваа сликата на елантрата што е турена е повисока од на Веле когарето.....
:D :D :D :D
Требале да ја крстат Hyundai ix30

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
Ги охрабрувам сите оние кои го читаат форумот, а не се зачленети, воедно возат пристојна и некорејска/кинеска, да гласаат на темава, со сите нивни позитивни и негативни мислења како на секоја нова кола. Знам дека ги има неколку.
Исто така ги охрабрувам, да ги занемарат мислењата на сите оние кои не се достојни за спомнување, кои колата Хјундаи јас споредуваат со БМВ, Мерцедес, Корвета, Опел и останато.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
Дени не гледам ништо чудно да споредуваш Љунда со Опељ, впрочем во некои сегменти би се одлучил за Љунда пред ОПељ. Смешна е споредбата со Мерцедес, БМВ и Корвета.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен MickeY MousE

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 147
  • *** Disney ***
Одг: Дизајнот на возилата од моменталната 
« Одговори #18 на: 11 Ноември 2011, 15:33:02 pm »
Ги охрабрувам сите оние кои го читаат форумот, а не се зачленети, воедно возат пристојна и некорејска/кинеска, да гласаат на темава, со сите нивни позитивни и негативни мислења како на секоја нова кола. Знам дека ги има неколку.
Исто така ги охрабрувам, да ги занемарат мислењата на сите оние кои не се достојни за спомнување, кои колата Хјундаи јас споредуваат со БМВ, Мерцедес, Корвета, Опел и останато.

Еве ви почитувани членови и уште подраги членки, како тоа Дени ја објаснува ситуацијата со анкетите.
Можете да забележите од болдираното.

Ајде сега Дени биди љубезен и кажи ни како тие кои го читаат форумот, не се членови,   без да се зачленат, можат да гласаат. Па после да утврдиме веродостојност на сите анкети каде Фолксваген победил!

Фала и Благодарам!!  ;D

Едит - кој автогол човече!

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
Никој не може да гласа ако не е регистриран. Не може член да гласа повеќе од еднаш.

Јас гласав за просечен дизајн.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8952

Еве ви почитувани членови и уште подраги членки, како тоа Дени ја објаснува ситуацијата со анкетите.

Ајде сега Дени биди љубезен и кажи ни како тие кои го читаат форумот, не се членови,   без да се зачленат, можат да гласаат. Па после да утврдиме веродостојност на сите анкети каде Фолксваген победил!

Фала и Благодарам!!  ;D

јас да имав многу кеш ке ти поклонев од се срце Toyota IQ, за секојдневна употреба, ги повикувам членовите на форумот да собереме пари секој колку може

Отсутен MickeY MousE

• Јуниор
  • **
  • *** Disney ***
Никој не може да гласа ако не е регистриран. Не може член да гласа повеќе од еднаш.

Јас гласав за просечен дизајн.

Барам на писмено информација дека не се лажираат анкетите!

Се земам бре човече! :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Ајде сега Дени биди љубезен и кажи ни како тие кои го читаат форумот, не се членови,  без да се зачленат, можат да гласаат.
Фала и Благодарам!!  ;D

Исто како што нерегистрираните може да си ја претстават колата во гаража.
Ги охрабрувам сите оние кои го читаат форумот, а не се зачленети, воедно возат Шевролет Круз, да го претстават истиот во гаража, со сите негови маани и добри страни како на секоја нова кола. Знам дека ги има неколку.
Исто така ги охрабрувам, да ги занемарат мислењата на сите оние кои не се достојни за спомнување, кои колата Круз јас споредуваат со Шпорет, Бојлер, Кола на метро и останато.

Кои 44 авто гола во 90та минута човече. :)

П.С.
Owned.

Отсутен MickeY MousE

• Јуниор
  • **
  • *** Disney ***
Дени бе!
Абе Дени не се нервирај..
Јас ги повикав да го претстават. Нормално дека ги повикувам да се зачленат.
Кажи ми само како се гласа, без да се зачлениш.
Оти ти не ги повика да се претстават. Само да гласаат.

П.С. Ти свирнаа офсаааааааајдддд!
Судијааа пе*еер!

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
МИКИ те замолив учтиво да ја прескокнеш темава и да тролаш по други теми! Дени, исто, разменете си контакти со Мики и чатувајте си или допишувајте си се. Оставете ја темава за она за кое е отворена.
Администрација ве молам реагирајте!
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Diamond
« Одговори #25 на: 11 Ноември 2011, 15:46:15 pm »

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен MickeY MousE

• Јуниор
  • **
  • *** Disney ***
гОЈДО бе!
За тебе ако треба ќе го префрлам мојот глас во горната половина. Само пиши ПП. Ќе остане меѓу нас.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8532
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Подпросечен...

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Единствен убав модел од гамата на Hyundai
Како што сме заклучиле за на хартија ги бива, во живо ќе видиме. Велостерот исто ветуваше на хартија, се додека не го видовме во живо. :)

Само да напоменам дека толку многу ги сакам Хјундаи што не го дадов мојот глас за најдолниот избор.