Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: pirat_07 на 15 Април 2018, 12:37:46 pmТочно. Стар е за ф1. Нема мотив да се бори. А зошто нема мотив? А зошто да го користат за било што? Е јбг пристрасен сум џа Раиконен. Ферари и автономен болид да има, за тим не ми се навива.На крај и гумите не му додржаа да го престигне Ботас.Фалеше Монтоја овај де Верстапен во Ф1 Не мислам дека е стар и дека нема способност, ама три сезони го тепаат во Ферари и ниеднаш не го "поглаиле по јајаца". Мотивацијата му е на ниско ниво. Дури некако верувам дека и на квалификацииве му го имаат поттурено за Фетел пак да биде прв. Во неколку случаии евидентно во бокс го заебуваат и не му даваат ремнопрвни услови да се бори. Затоа од него нема да биде шампион повеќе. Фетел нема да го снема, а друга екипа која во наредниве 3 години има шанси да освои титула нема да го земе. Да не ме сфати некој погрешно. Рајко го поштуем и навивам за него. Жално е кога гледам како подебаваат и реално е сакам да гледам како се создава уште еден Маса или Барикело.
Точно. Стар е за ф1. Нема мотив да се бори. А зошто нема мотив? А зошто да го користат за било што? Е јбг пристрасен сум џа Раиконен. Ферари и автономен болид да има, за тим не ми се навива.На крај и гумите не му додржаа да го престигне Ботас.Фалеше Монтоја овај де Верстапен во Ф1