Автор Тема: Hyundai  (Прочитано 408260 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9330
Одг: Hyundai
« Одговори #405 на: 08 Декември 2011, 16:57:10 pm »
Дени, извнин, ама и Хјундаи е добра компанија, која во моментов нуди многу квалитетни автомобили. Единственото нешто кое мањкаше порано кај хјундаи беше дизајн, а сега со нова пена интензивно работат на тоа поле и веќе може да се каже дека имаат понуда со пристојни и убави дизајни со исклучоците од минатото и Сплескан Меган (Велостер).

Хјундаи е добра компанија, како што и дачија е добра компанија. Ако ти се добри, тогаш соодветно другите како БМВ се фантастични компании. Извини, ама еднаш во месецот возам хјундаи и знам колкаво срање е. Особено споредено со БМВ.

oва е говор на омраза према хјундаи ;D Дека се добри и квалитетни добри се, никој не ги спори бмв, ама хјундаи и дачиа не се едно исто и не се за во ист кош.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55153
  • Махер
« Одговори #406 на: 08 Декември 2011, 17:04:37 pm »
Дени, извнин, ама и Хјундаи е добра компанија, која во моментов нуди многу квалитетни автомобили. Единственото нешто кое мањкаше порано кај хјундаи беше дизајн, а сега со нова пена интензивно работат на тоа поле и веќе може да се каже дека имаат понуда со пристојни и убави дизајни со исклучоците од минатото и Сплескан Меган (Велостер).

Хјундаи е добра компанија, како што и дачија е добра компанија. Ако ти се добри, тогаш соодветно другите како БМВ се фантастични компании. Извини, ама еднаш во месецот возам хјундаи и знам колкаво срање е. Особено споредено со БМВ.

oва е говор на омраза према хјундаи ;D Дека се добри и квалитетни добри се, никој не ги спори бмв, ама хјундаи и дачиа не се едно исто и не се за во ист кош.
oва е говор на омраза према дачија ;D Дека се добри и квалитетни добри се, никој не ги спори бмв, ама хјундаи и дачиа не се едно исто и не се за во ист кош.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #407 на: 08 Декември 2011, 17:10:08 pm »
хахаа еве ја ова пружам рака ;D ;D

како и да е јас имам предрасуди за дачиа и рено ;D и за некои други ама највеке за овие 2

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #408 на: 08 Декември 2011, 17:14:27 pm »
хахаа еве ја ова пружам рака ;D ;D

како и да е јас имам предрасуди за дачиа и рено ;D и за некои други ама највеке за овие 2
;D

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3883
« Одговори #409 на: 08 Декември 2011, 18:42:13 pm »
Mislam deka Hyundai i Dacia e sramota da sporeduvas :P

Отсутен Sarach

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 698
« Одговори #410 на: 08 Декември 2011, 19:36:53 pm »
ima nekolku klasi na vozila i toa:
1. super cars (egzoticnite koi se po stotici ijadi evra..... Ferrari, Bentli, Porsche, Majbah idr idr).
2. Premium brend: Mercedes, Audi, BMW, Lexus, Range Rover, Infinity, Jaguar, Maserati  idr idr.....
3. Komercijalni bendovi so po 100 godisna tradicija: VW, Ford, Toyota, Subaru, Reno, Pezo, Honda, Mitsubishi, Opel idr idr
4. novo izmisleni "Wannabe" brendovi ili pod nekoja kapa sto se: Hyundai, Kia, Daewoo, Dacia, SsangYong idr idr...

Toa e!!!!!

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
« Одговори #411 на: 08 Декември 2011, 19:39:32 pm »
Комотно можеш да ги ставиш Хјундаи и Киа во групата 3
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
« Одговори #412 на: 08 Декември 2011, 19:41:17 pm »
Hyundai e za Dacia---Starship Enterprise
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #413 на: 08 Декември 2011, 19:42:38 pm »
ima nekolku klasi na vozila i toa:
1. super cars (egzoticnite koi se po stotici ijadi evra..... Ferrari, Bentli, Porsche, Majbah idr idr).
2. Premium brend: Mercedes, Audi, BMW, Lexus, Range Rover, Infinity, Jaguar, Maserati  idr idr.....
3. Komercijalni bendovi so po 100 godisna tradicija: VW, Ford, Toyota, Subaru, Reno, Pezo, Honda, Mitsubishi, Opel idr idr
4. novo izmisleni "Wannabe" brendovi ili pod nekoja kapa sto se: Hyundai, Kia, Daewoo, Dacia, SsangYong idr idr...

Toa e!!!!!
Точно.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #414 на: 09 Декември 2011, 07:53:46 am »
Hyundai e za Dacia---Starship Enterprise

баш така

Далеку е Хјундаи од новоизмислен бренд ама ај

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #415 на: 09 Декември 2011, 10:27:47 am »
Новата Елантра стигна у комшии на тест, воодушевен сум од дизајнот.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #416 на: 09 Декември 2011, 10:42:45 am »

Cuore, дали ти тоа се спремаш да ја изневериш Алфа и отидеш кај комшии во Љунда? ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #417 на: 09 Декември 2011, 10:56:57 am »

Cuore, дали ти тоа се спремаш да ја изневериш Алфа и отидеш кај комшии во Љунда? ;D
Teк кога ќе се повози во „135кс“ мотор со 90кс има да ја заборави и Алфа 159 и Алфа 259!!!

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #418 на: 09 Декември 2011, 11:37:29 am »

Teк кога ќе се повози во „135кс“ мотор со 90кс има да ја заборави и Алфа 159 и Алфа 259!!!

Абе чим си пишале дека толку има никој не лаже, туку како ги развива е друго а сигурно добро си тера ама мора да се испљука

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #419 на: 09 Декември 2011, 11:43:51 am »

Абе чим си пишале дека толку има никој не лаже, туку како ги развива е друго а сигурно добро си тера ама мора да се испљука
Дино тест. :)