Автор Тема: Hyundai  (Прочитано 408264 пати)

Отсутен ViksaSk

• Редовен
  • Пораки: 1225
Одг: Hyundai
« Одговори #375 на: 23 Ноември 2011, 16:42:06 pm »
Само квалитет не нуди колата Х.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
« Одговори #376 на: 23 Ноември 2011, 16:43:31 pm »
Гојдо,зошто уопште мислиш дека некој му верува на ЛП..?
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
« Одговори #377 на: 23 Ноември 2011, 16:50:01 pm »
Сам си верува, јас само пробувам да го разуверам. :D Од кај да знам може еден ден ќе го видам сликан во Цеца исто ко што Дени го видов во тоа грдосијат i30, и тоа бела основна со раткапни. Гледаш, реагира на аргументите. Не му е сеедно. :D
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #378 на: 24 Ноември 2011, 00:56:09 am »
Патиштааааа...ја гледаше ли репризата на емисијата Автомагазин на Канал 5 што заврши пред само 5 минути?

Ако си ја гледал мислам дека многу скоро ќе напишеш петиција до Канал 5 во врска со последната епизода од Автомагазин.

Овервјуто за Хјундаи Велостер пичката го заврши со зборовите ,, Со цената од 22.000 евра за ова ниво на опременост Велостер многу се доближува до БМВ серија еден...Хммммм...Хјундаи, извини ама имаш уште многу леб да јадеш.

Леле каков срам за Љунда! Катастрофа!

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14886
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #379 на: 24 Ноември 2011, 01:04:36 am »
JAs go gledav ama ne celo,fativ samo malku,koga Barzov kritikuvase nesto za Elantrata  ;)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #380 на: 24 Ноември 2011, 01:07:01 am »
JAs go gledav ama ne celo,fativ samo malku,koga Barzov kritikuvase nesto za Elantrata  ;)

Скроз на крај беше ова....Искрено навистина ме изненадија со таков коментар на една емисија, без обзир на неговата реалност!

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
« Одговори #381 на: 24 Ноември 2011, 07:53:02 am »
Немојте бре луѓе! Немојте!!!

Некој може да си исече вени!

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9330
« Одговори #382 на: 24 Ноември 2011, 07:55:21 am »
абе тоа е нереална споредба, Хјундаито е со пиле од млеко опрема внатре а серија 1 тоа е почетна цена. Глупава споредба е тоа. ако во 1-от ја ставиш целата таа опрема од велостер ке чини 30к евра.

Башка и не се споредува никако Х со Б. А па мишко дебелиот може само репер да ми биде за налагнување на колата кога ке влезе во неа. Тапанар тежок е.

Во мк нема саглам програма за автомобили еве шанса за carclub да улета како џокер у покер ;D

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
« Одговори #383 на: 24 Ноември 2011, 08:03:42 am »
Не гледав, ама штета што Сплескан Меган не го споредиле со Широко.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14886
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #384 на: 24 Ноември 2011, 08:20:10 am »
абе тоа е нереална споредба, Хјундаито е со пиле од млеко опрема внатре а серија 1 тоа е почетна цена. Глупава споредба е тоа. ако во 1-от ја ставиш целата таа опрема од велостер ке чини 30к евра.

Башка и не се споредува никако Х со Б. А па мишко дебелиот може само репер да ми биде за налагнување на колата кога ке влезе во неа. Тапанар тежок е.

Во мк нема саглам програма за автомобили еве шанса за carclub да улета како џокер у покер ;D
Повеќе од пола опрема шо ја има Велостер во топ изведба,би требало БМВ 1 да ја има во основна изведба....Инаку Барзов како Барзов шо знам бааѓи време се занимава со оваа работа,белким нешто знае да каже,инаку не би просперирал :)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #385 на: 24 Ноември 2011, 08:21:25 am »
Ne go gledav, se nadevam ke fatam reprriza. MIsko e golem kriticar, za sekoja kola nasol kapace. Jas go nemam povozeno Velosterot, bas me interesira kakvi vozni svojstva ima kupeto.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
« Одговори #386 на: 24 Ноември 2011, 08:24:23 am »
Слични како на Меган со косилица, само малку сплескан.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #387 на: 24 Ноември 2011, 08:48:46 am »

Повеќе од пола опрема шо ја има Велостер во топ изведба,би требало БМВ 1 да ја има во основна изведба....Инаку Барзов како Барзов шо знам бааѓи време се занимава со оваа работа,белким нешто знае да каже,инаку не би просперирал :)

значи мислам дека велостерот има и цел кров на отворање само тоа е околу 2к во БМВ. нема везе не викам дека е добра колата само споредбата е тапа.

За тебе Барзов е проспериран авто мото новинар?? те молам, нека гледа малце по светов како се прават работите и да ископира нешто па ке го биде може

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
« Одговори #388 на: 24 Ноември 2011, 08:54:24 am »
Се плаќа и кровот кај Сплескан Меган. Како и да е, и двете се грдоси. Кога ќе треба да дадам од 22 до 30К за купе секако дека и двете ќе ги прескокнам покрај толку многу избор.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #389 на: 24 Ноември 2011, 09:01:51 am »
Се плаќа и кровот кај Сплескан Меган. Како и да е, и двете се грдоси. Кога ќе треба да дадам од 22 до 30К за купе секако дека и двете ќе ги прескокнам покрај толку многу избор.

исто и јас, не сум љубител на таква линија и на асиметрични врати ;D