Автор Тема: Hyundai  (Прочитано 350355 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8532
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Одг: Hyundai
« Одговори #105 на: 09 Ноември 2011, 19:36:53 pm »
ЛП си најде дечко...

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10960
  • 430i
« Одговори #106 на: 09 Ноември 2011, 19:53:20 pm »
После неуспехот на популарната c250, оваа вечер само за вас, нов обид на bmw320d, да се справи со хјундаито на ЛП!
Бидете тука во 21.00!!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Дупиш сеа и ти. На видеото Хјундаито е металик. Нели на ЛП беше 10.500еур, а за таа цена нема металик боја ;D
Кого ќе лаажееееш бее ??? :)

Отсутен MickeY MousE

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 147
  • *** Disney ***
« Одговори #107 на: 09 Ноември 2011, 19:56:19 pm »
ЛП си најде дечко...

Ај со среќа нека ви е!

Дупиш сеа и ти. На видеото Хјундаито е металик. Нели на ЛП беше 10.500еур, а за таа цена нема металик боја ;D
Кого ќе лаажееееш бее ??? :)

Последните модели за да се продадат се шиткаа со металик боја. :)
Моментално се преговара за Генесис Купе. Со 10 степен менувач. :)

Едит - Додека сме во очекување на исходот од ЛП со 320д, да погледнеме како Р.Милен го возеше Генесис Купето, кое воедно го држи новиот светски рекорд на Pikes Peak.
П.С. Видеото не е за лица со слабо срце :)

Not a valid youtube URL

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #108 на: 09 Ноември 2011, 20:02:15 pm »
Интересно, само што видеото е ко ја да ставам вакво нешто

Be serious :D

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #109 на: 09 Ноември 2011, 20:04:52 pm »
ЛП си најде дечко...

Ај со среќа нека ви е!

Со среќа нека му е на оној што на уста му го зима, ја женет чоек сум. Башка ме знаат како дечко од стрејт порничите а не како дечко од педофилските стрипови.

Отсутен MickeY MousE

• Јуниор
  • **
  • *** Disney ***
« Одговори #110 на: 09 Ноември 2011, 20:07:58 pm »
ЛП си најде дечко...

Ај со среќа нека ви е!

Со среќа нека му е на оној што на уста му го зима, ја женет чоек сум. Башка ме знаат како дечко од стрејт порничите а не како дечко од педофилските стрипови.

Што ако си женет кога немаш домашно воспитување?
Кој тоа на кого бе на уста му го зема?
Кај се најдуваш ти?
Имаш среќа што те знаат модераторите, за вакви коментари, на форуми интернационални со углед и реноме, ќе пиеш еден добар бан.

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #111 на: 09 Ноември 2011, 20:09:52 pm »
ЛП си најде дечко...

Ај со среќа нека ви е!

Што ако си женет кога немаш домашно воспитување?
Кој тоа на кого бе на уста му го зема?
Кај се најдуваш ти?
Имаш среќа што те знаат модераторите, за вакви коментари, на форуми интернационални со углед и реноме, ќе пиеш еден добар бан.

Сега и мојте дома ли ќе ги критикуваш???

Али ај нема везе, без разлика кој модератор ќе ти се извинам, ипак заебанција беше.

Отсутен MickeY MousE

• Јуниор
  • **
  • *** Disney ***
« Одговори #112 на: 09 Ноември 2011, 20:11:51 pm »
Интересно, само што видеото е ко ја да ставам вакво нешто

Be serious :D

Абе мали..
На видеото кое си го поставил, твојата Фиеста губи од Ламбурџинито.
На видеото од ЛП, неговата кола победува со Мерцедесот во трката.
Тебе тоа исто ти е?
И што има врска ако поставиш вакво видео? Зарем некој ти забранува?
Ако нешто ти е смешно смеј си се. Ама не биди самиот смешен.

Едит - барај ја Фиестата на Кен Блок мислам беше. Таа може да се носи со  Ламбурџинито. И нема да бидеш воопшто смешен.

Сега и мојте дома ли ќе ги критикуваш???

Али ај нема везе, без разлика кој модератор ќе ти се извинам, ипак заебанција беше.

Не ги критикувам твоите. Те критикувам тебе.
Знам јас дека беше заебанција. Исто и јас ти вратив со заебанција.
Али наредниот пост ти беше недоличен. Немам јас никаков проблем со тебе. Можиме да си се зафркаваме колку сакаш.
Али ако не трпиш заебанции, не мора да се однесуваш вулгарно.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #113 на: 09 Ноември 2011, 20:17:31 pm »
Добро не си јасен не само на мене туку на никој тука...споредуваш едно Хјундаи со КОЛА ? значи е смешно!!! а видеото што ја го ставив изгледа ти неможеш да го разбереш :S има малце сарказам во неог, знаеш што е тоа?
Добро гледаш дека то видео е заебанција? кој нормален човек при здрав разум и свест ќе споредува ламборџни со една смотана фиеста :S истото важи и за видеото твое...во кој хјундаито победува...WTF абе ајде :S правиме мубает за Мерцедес и Бмв 5ка :S и не биди смешен бе брат хахахах

Отсутен MickeY MousE

• Јуниор
  • **
  • *** Disney ***
« Одговори #114 на: 09 Ноември 2011, 20:20:39 pm »
Добро не си јасен не само на мене туку на никој тука...споредуваш едно Хјундаи со КОЛА ? значи е смешно!!! а видеото што ја го ставив изгледа ти неможеш да го разбереш :S има малце сарказам во неог, знаеш што е тоа?
Добро гледаш дека то видео е заебанција? кој нормален човек при здрав разум и свест ќе споредува ламборџни со една смотана фиеста :S истото важи и за видеото твое...во кој хјундаито победува...WTF абе ајде :S правиме мубает за Мерцедес и Бмв 5ка :S и не биди смешен бе брат хахахах

Не ти не го сфаќаш видеото, како и целиот муабет.
Правиме муабет за трка. Не правиме муабет за тоа од кога постои Мерцедес. Нити пак БМВ.
Кога има една трка никој не го интересира со што се трка. Секој гледа да победи.
Али ти тоа не можиш да го разбереш, па мислеш дека треба БМВ да се трка само со Мерцедес.
Епа ете сам си виде со очите. Колата на ЛП, го победи тој Мерцедес. Па што? Нема да згасне фабриката на Мерцедес..
Па сите ли треба да ве учам побогу..
Уживај во глетката..
Следи популарната 320-ка.

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #115 на: 09 Ноември 2011, 20:21:29 pm »
Не зваќа заебанции, како влезе на форумов така и остана. Со предрасуди према повеќето членови и некој комплекс. Дали е некој што си имал рчка или е подбуцнат од некој не знам али едното е сигурно.

Било кој попознат форум за такво понашање према основачите на еден форум (во кој јас сигурно нема да се сметам, да не бидам погрешно сватен) ќе лета како партали ...

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #116 на: 09 Ноември 2011, 20:22:41 pm »
ахха ОК нема везе...правиш мислам глупави споредби, ти си знаеш голем си :D
« Последно менување: 09 Ноември 2011, 20:33:43 pm DayWalker »

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43710
  • Il Moderatore
« Одговори #117 на: 09 Ноември 2011, 20:38:45 pm »

Не ти не го сфаќаш видеото, како и целиот муабет.
Правиме муабет за трка. Не правиме муабет за тоа од кога постои Мерцедес. Нити пак БМВ.
Кога има една трка никој не го интересира со што се трка. Секој гледа да победи.
Али ти тоа не можиш да го разбереш, па мислеш дека треба БМВ да се трка само со Мерцедес.
Епа ете сам си виде со очите. Колата на ЛП, го победи тој Мерцедес. Па што? Нема да згасне фабриката на Мерцедес..
Па сите ли треба да ве учам побогу..
Уживај во глетката..
Следи популарната 320-ка.

Има еден многу добар коментар на јутуб за видеово (btw, љундата има некој 2.7 литри мотор од којзнае што под хауба) :
moral of the story i30 for boys who drive less than 200 km/hr

BTW, еве му на ЛП конкуренција на неговото ауто од моето:

А баш сакам да видам како ќе се справи против ова:

а знам и некои луди фичиња со хајабуса мотори, ама која е поентата?

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
« Одговори #118 на: 09 Ноември 2011, 20:39:55 pm »
Секогаш кога ќе се трка ваљда :)

Па нели Алфа секогаш се трка? Како беше тоа со крвта? :)
Освен во одредени случаеви кога имаш Алфа која ти стои дома во гаража со плинска боца.

П.С. Во контекст на муабетот кој е ОТ, а се тера тука на големо..
Имав баба, која секогаш ми велеше. Прави што правиш внучко, само едно знај, здравје не се купува со пари.
Би сакал да е жива во овој момент, да и ја дополнам реленицата со една моја..
"Здравје и интелегенција не се купуваат со пари! "

Што треба да значи ова..?

Дека си интелегентен..??
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #119 на: 09 Ноември 2011, 20:43:03 pm »
Carrier ме разочара сега, како која е поентата :( не мислам какви мерцедеси какви бмвиња, какве пи*ке си материне, Хјундаи е права ствар!