Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: LosiPatista на 08 Ноември 2011, 20:28:14 pmGaston, Hyundai ne krcka Види, не ме разбираш шо сакам да кажам. Можда не крцка, ама не верувам. Ама не е тоа работата. Работата е што до толку не сум заинтересиран за Хјундаи што ама ич не ми е ни гајле дали крцка или не, дали троши или не, дали иде или не иде, дали е квалитетно или не. Ти текнуе шо сакам да кажам? Хјундаи... не ни размислувам за таа кола, потпуно исто ко што не се замарам кај на светов се наоѓа рецимо Сомалија и дали таму врне снег и сл. тоа е поентата.
Gaston, Hyundai ne krcka
@GastonКога веќе стручно навлезе во процесите на Хјундаи и во контекст на нивните достигнувања многу ме интересира кои се твоите размислувања за економската криза во Зимбабве, гладното население во Еритреа и поројните дождови во Панама кои без престан врнат(буквално истура) во изминативе 34 дена? Како овие фактори ќе влијаат на галопирачкиот развој на Хјундаи и листата на освоени престижни награди?
Ретко кој може волку-волку убаво да образложи ситуација. Ме заболе мене што Маџарска нема море, а има морнарица...
а за рачката на Хјундаи?
Цитат: gOJDO на 09 Ноември 2011, 10:59:54 amа за рачката на Хјундаи?Rucki od tupan.
Сигналното сијаличе е од нивно производство...еате, шо би рекол Веле
Ja ne bi se ismeval tuku taka na Hyundai znackata...pogotovo ako vozam
А, квалитетот на дестилираната во акумулаторот произведена во фабриките на Хјундаи ? И за тоа имаат награда добиено.И за тие со суво полнење имаат награда добиено. Сигналното сијаличе е од нивно производство...еате, шо би рекол Веле
Ja ne bi se ismeval tuku taka na Hyundai znackata...pogotovo ako vozam Alfa ili Mitsubishi, bidejki "ljundava" vo peroformansi brise pod so Brera, a vo izgled e poubava od bilo koe Mistsubishi.3.8 L V6300 HPRWD0-100 kmh - 6.4 sec.Dosta e.