Автор Тема: Hyundai  (Прочитано 350463 пати)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Одг: Hyundai
« Одговори #225 на: 11 Ноември 2011, 17:28:30 pm »
A ne spomna deka od 10 te pernicinja na Touaregot od 60.000 evra, vo koj sto zagina Tose, ne se otvori nitu edno pernice, 1 zvezdicka na crash test.
Може не требало да се отворат, не мешај баби и жаби. Може не ни имало судар. Дај друга споредба, не на Туарегот на Тоше
А најворојатно Тоше не ни бил во колата...

najverojatno bil kidnapiran od vonzemjani

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен MickeY MousE

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 147
  • *** Disney ***
« Одговори #226 на: 11 Ноември 2011, 17:31:56 pm »
Немало судир? Тоше не бил во колата? Киднапиран? Издавал албум на месечината?
Држете се до темата.
Тоше загина за Македонија.
За ваше добро. :)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8953
« Одговори #227 на: 11 Ноември 2011, 17:51:37 pm »
немој да тресете глупости и да го ставаш сударот на Тоше тука, дај да видам Х со таков судар како изгледа, не бидете прости до крај

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7274
« Одговори #228 на: 12 Ноември 2011, 02:54:18 am »
Многу убаво беше објаснето зошто не му се отвориле перничињата на Туарегот ...

Само кој да прочита ...

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
« Одговори #229 на: 12 Ноември 2011, 04:17:59 am »
Многу убаво беше објаснето зошто не му се отвориле перничињата на Туарегот ...

Само кој да прочита ...

На некој не му е битно да прочита.

П.С. Остајте го Тоше на раат. Веројатно би било паметно да НЕ СЕ КОРИСТИ трагедијата која го снајде Тоше за било какво докажување, или квази-омаловажување на некој автомобилски бренд, само заради нечии убедувања.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43710
  • Il Moderatore
« Одговори #230 на: 12 Ноември 2011, 11:07:19 am »
Немало судир? Тоше не бил во колата? Киднапиран? Издавал албум на месечината?
Држете се до темата.
За ваше добро. Смешко
Почитуван портпарол на дизниленд :
Тоше загина во сообраќајка, борејќи се за профит. Одеше да заработи на концерт пеејќи песни на туѓ јазик.  

На било која кола, ако сензорите за директен и страничен импакт останат на своето место ербеговите нема да се отворат.

Викаш „држете се до темата“ а бегаш со прикаските за херојството на Тоше. Држи се до темата.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #231 на: 12 Ноември 2011, 13:30:39 pm »
Не мислев дека има некој што верува во таа приказна. Ама ете, ЛП поверувал.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #232 на: 12 Ноември 2011, 14:51:38 pm »
За ваше добро. :)
With all due respect: ти брат си девијантна личност како што гледам.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17502
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #233 на: 12 Ноември 2011, 22:22:08 pm »

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #234 на: 13 Ноември 2011, 00:11:07 am »

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #236 на: 13 Ноември 2011, 03:44:03 am »
Безбедноста пред се!
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8953
« Одговори #237 на: 13 Ноември 2011, 09:16:35 am »
абе ова го прават и други кај нас ама ај...не начекаа

Отсутен MickeY MousE

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 147
  • *** Disney ***
« Одговори #238 на: 13 Ноември 2011, 11:42:39 am »
Почитуван портпарол на дизниленд :
Тоше загина во сообраќајка, борејќи се за профит. Одеше да заработи на концерт пеејќи песни на туѓ јазик. 

На било која кола, ако сензорите за директен и страничен импакт останат на своето место ербеговите нема да се отворат.

Викаш „држете се до темата“ а бегаш со прикаските за херојството на Тоше. Држи се до темата.

Втор пат ме цитираш, односно ми се обраќаш со цел барем малку да си додадеш на внимание, втор пат грешиш. Првиот пат беше за Изофиксот. Сега ме цитираш и ми се обраќаш на мојот пост, иако јас во него поставувам прашање за Тоше, односно истите оние зборови кои биле кажани од други членови претходно за него. Како Дени, Марјанот и ЛП. Едниот од нив рече дека можеби немало судар, другиот дека можеби не бил во колата, третиот дека бил киднапиран. А ти мене ми се обраќаш како јас да сум го кажал тоа. Но, ме радува мене тоа. Го читаш секој мој пост внимателно и бараш макар и печатна грешка за да ми се обратиш. Жалам што секој обид ќе ти биде безуспешен.
За разлика од тебе (изгледа си од оние кои го слушнале Тоше како пее откако почина) и тврдиш дека се борел за профит, јас сеуште стојам на мојот став како и на ставот на Тоше. Тој не пееше за пари, тој пееше за љубов и за Македонија. Така и загина. Па види сега кој треси глупости околу него, пред воопшто повторно да ми се обратиш.

With all due respect: ти брат си девијантна личност како што гледам.

Те познавам толку кратко на форумов, за да заклучам дека си личност која лесно потпаѓа под друго влијание.
Прочитај што сум му напишал погоре на дотичниот, пред да донесеш нов заклучок.
Не преоѓај на страна на мнозинството така лесно, еден ден може да биде фатално за тебе.

Relevant.

Честитки за пронајдокот. Ако не беше коли.мк и нивната платена реклама, којзнае дали ќе го употребеше интернетот за подобри цели отколку за фејсбук.
Дека е платена рекламата можиш одма да заклучиш од нивната нова реклама која се врти за Сузуки и неговата цена на ударната страна.
Но, не реков дека не е точна.
Јас еднаш порано напишав овде.
Денес интернетот не остава неписменост и неукост. Треба само да се потрудиш. (ова не се однесува само на тебе, туку на сите оние после тебе кои пишале).

Ајде сега јас за сите вас, ќе ви нацртам овде, да видиме што конкурентите на и20 понудиле.

Мазда 2 - не е нагласено колку перници има, највероватно 2 во почетна изведба, цена 13.000 евра.
Опел Корса - нагласено дека во почетна изведба не нуди странични и кровни перничиња за да ги задоволи 5 ѕвезди на тестот за безбедност, почетна цена 10.590.
Тојота Јарис - со почетна цена од 11.000 евра, воздушните завеси и перничиња за колена напред ги нуди во моделите со цена од 14.200 и 15.600 евра.
Цитроен Ц3 - 10.500 евра, воздушните завеси напред и назад ги нуди со доплата од 850 евра.
Пежо 207 - 2 воздушни перничиња, цена 11.000 евра.
Пунто Ево - 11.000 евра, доплата од 500 евра за 5 врати, доплата од 420 евра за странични и за колената воздушни перници.
Рено Клио - 11.200 евра, 2 воздушни перници. За завесите се доплаќа.

И ред други модели, кои ме мрзи да ги барам, за да го потврдат мојот пост тука.

Сега на вас е да одберите, нормално кога ќе купувате ново возило, дали тоа мало градско возило, кое ќе ве носи од точката А до Б, ќе има цена од 8.500 и едно перниче, или 11.000+ за уште едно перниче.

Нормално, да не се фати некој ко слеп за стап, мене не ме интересира нити и20, нити го нудам, нити го фалам. Што сакате купете си. Разум не можам да ви подарам, можам очи да ви отворам.

Фала и благодарам на вниманието.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
« Одговори #239 на: 13 Ноември 2011, 12:26:08 pm »
Јас незнам зошто бе луѓе (освен ЛП и Мики Маус),зошто им пишувате на темава уште..

Фаланга многу добро кажа за едниот девијантна личност е јас ќе надоврзам за другиот,остајте ги нека се трујат сами и нека си веруваат во своите вистини што ги кажуваат..
People should not fear their government.The goverment should fear its people.